0

Make-up en charme blog Monday Poll, Vol. 481

December 4, 2022

Het voelt als een Chanel-dag

Dus … Wat is de maandag-poll?

Nou, het is niet echt een peiling. Het is veel meer een continu evoluerend (tocht?), Enigszins willekeurige lijst met vragen die ik elke maandagochtend voor de afgelopen 10 (!) Jaren aan lezers heb gemaakt. (Het is als een kickstart voor je hersenen.) Ik heb altijd blij met het lezen van je antwoorden in de opmerkingen, en ik hoop dat je geniet van het lezen van de mijne.?

1. Ben je een cool meisje?

Zeker niet!

2. Wat is het meest dat je ooit hebt uitgegeven aan een Hair Styling-tool?

Ik gooide 200 dollar op een T3 terug in de dag. Het was in de tijd dat ze voor het eerst kwamen, en ik droogde mijn haar praktisch dagelijks op dat moment. Dat ding snijdt dramatisch op de tijd die ik in de badkamer doorbracht.

ADVERTENTIE

Het is ongeveer een decennium geweest omdat ik het heb gekocht, en het gaat nog steeds sterk. Het was een goede prijs.

3. Hoe goed denk je dat je rood haar kunt aftrekken?

Mooi goed, denk ik! Ik heb een paar keer jaren geleden heldere kool-hulp rode strepen gedaan en het was leuk. Het was moeilijk om bij te houden, omdat de kleur in wezen mijn haar willekeurig wilde afvoeren telkens als ik het had gewassen.

4. Je hebt een puistje op je gezicht. Kom je het of laat het alleen achter?

Ik laat het met rust zo lang als ik kan. Toen, wanneer het rijp is, spring ik in het midden van de nacht in het midden van de nacht …

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

5. Als je iemand moest kiezen om je haar in complete duisternis te snijden, wie zou je dan kiezen?

Mijn vriend Alis, natuurlijk. Het zou angstaanjagend zijn, maar als iemand het kon trekken, zou het haar zijn.

6. Zou je liever op de bachelor of in de hongerspellen zijn?

Sh * t. Ik denk dat ik een betere kans heb om de hongerspellen te overleven, om eerlijk te zijn.

7. Het is 1997. Wat zit er in je kleine zwarte rugzak?

My UC Davis Student ID (die ook verdubbeld als mijn busslag), de sleutels van het huis dat ik met kamergenoten heb gedeeld met wie ik nooit meer heb gesproken na het afstuderen, een fles Estée Lauder Plezures Perfume, een buis van Mac Paramount Lipstick, mijn CD Speler (compleet met Missy Elliott CD), mijn tas (dat waarschijnlijk een salaris van de drie banen had die ik tegelijkertijd had gehouden op het moment – Buitenlandse taalonderwijs, op de Campus Receptionist, Menselijk Cavia voor Psychology Experimenten) en een Mint Green Sakura Gelly Roll Pen.

Weet je wat mijn mantra de laatste tijd is geweest? Voor elk probleem is er altijd een oplossing. Vergeet niet dat je kunt omgaan met alles wat jouw gang komt!

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

ADVERTENTIE

Karen

P.s. Hier zijn de vragen om te kopiëren / plakken.

1. Ben je een cool meisje?
2. Wat is de meest die je hebt uitgegeven aan een hair styling-tool?
3. Hoe goed denk je dat je rood haar kunt aftrekken?
4. Je hebt een puistje op je gezicht. Kom je het of laat het alleen achter?
5. Als je iemand moest kiezen om je haar in complete duisternis te snijden, wie zou je dan kiezen?
6. Zou je liever op de bachelor of in de hongerspellen zijn?
7. Het is 1997. Wat zit er in je kleine zwarte rugzak?