0

Gekke wenkendagen! (We hebben allemaal ’em)

June 5, 2022

gewoon een beetje Cray vandaag
Hallo vriend! verrukt donderdag. Is het alleen maar, of heeft dit het gevoel als de langste korte week ooit?

Hoe dan ook, ik heb officieel een gekke wenkag. Het begon vanmorgen toen ik me klaarmond voor een videogesprek. Ik trok in mijn bogen met mijn normale Chanel Kid Froem Potlood, maar toen, toen ik in de spiegel keek, beloofde ik mijn wenkbrauwen eruit alsof ik ze in het algemeen nauwelijks had gevuld. Dus ik leg een beetje veel meer product in, dan een beetje veel meer en een beetje meer.

ADVERTENTIE

Het volgende wat ik weet, mijn wenkbrauwen zien er ongelooflijk donker en gek uit!

Natuurlijk moest ik het een stuk ingewikkelder maken door een brow borstel door te lopen, zodat ik het opnieuw kon proberen, deze keer in plaats daarvan met een oogschaduw (goede OL ‘MAC Brun). Dat zag er ook nog steeds een leuke funky uit.

Dit was de beste die ik kon doen. Sommige dagen wint u het wenkbrauwspel en sommige dagen moet u nemen wat u kunt krijgen. Hé, ik heb het tenminste geprobeerd, toch?

ADVERTENTIE

Heb je ook een gekke voorhoofddag? Vertel me alsjeblieft dat ik niet de enige ben.

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen