0

Nieuwe exfoliërende routine met schoonheid van Joseon’s Green Plum AHA BUBBLE TONER

January 18, 2022

Geschatte leestijd: 2 minuten

Hoogwaardig op mijn lijst met favoriete huidverzorging-ingrediënten is glycolzuur, samen met hyaluronzuur en ceramiden. Twee zomers geleden, mijn huid voelde overbelast, dus wendde ik me tot glycolzuur, dat een alfa-hydroxyzuur (AHA) is, om te helpen dode huidcellen en mee-eters weg te sloppen. Met een consistent gebruik van glycolzuur in mijn huidverzorgingsroutine, zei ik eindelijk afscheid van mijn overbelaste huid.

Sinds die ervaring aarzelt ik zelden om nieuwe glycolzuurproducten te proberen. Ik wendde zich tot K-Beauty Merk Beauty of Joseenon voor een nieuw product om toe te voegen aan mijn exfoliërende routine – de groene Plum Aha Bubble-toner.

Groene Plum AHA BUBBLE TONER

Wat is het: een exfoliërende toner die zachtjes dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert terwijl het gehydrateerd wordt.

Belangrijke ingrediënten: groen pruimwater, glycolzuur, rijstzemelen water en honing-extract.

Het beste om te gebruiken wanneer: de huid saai, ruw of overbelast voelt.

Hoe ik de toner gebruik

Ik ben helemaal om mijn huid extra gehydrateerd, vooral in de winter. Hoewel de groene Plum Aha Bubble-toner hydrateert, koppelt ik het nog steeds met een andere hydraterende toner voor maximale hydratatie. Dit is hoe ik het heb opgenomen in mijn routine:

Reiniging> Bubble toner> hydraterende toner

Na het reinigen, breng ik een pomp van de bubble toner aan op een vochtige huid en pat zachtjes totdat het volledig is geabsorbeerd. U kunt ook toepassen met een katoenen pad. Ik merk dat het gebruik van de bubbeltoner gevolgd door een hydraterende toner altijd mijn huidplaag achterlaat dan normaal.

Bubble toner vs gewone toner

Wat maakt deze bubbeltoner anders dan een gewone toner? Voor starters is de eerste veel plezier om te gebruiken! Het belangrijkste verschil ligt in de textuur. Hoewel gewone toners een waterachtige textuur hebben, hebben bubble-toners een rijke en pluizige bubble-textuur, waardoor het aanvraagproces leuker wordt.

Mijn ervaring

Ik verwacht normaal gesproken een mild tintelend gevoel bij gebruik van glycolzuurproducten, maar ik heb dat niet ondervonden bij het gebruik van de groene Plum AHA-bubbeltoner. Ik heb eerder producten gebruikt met 7% glycolzuur, dus ik heb mogelijk een tolerantie opgebouwd voor lagere concentraties van dit ingrediënt. Met een exfoliërende oplossing van 3% glycolzuur en 25% groen pruimwater, is deze toner zacht genoeg voor mijn combinatie en acne-gevoelige huid, plus het geen irritatie veroorzaakt.

Naast het groene pruimwater en glycolzuur, is de bubbeltoner geformuleerd met rijstverzameling water en honing-extract om de huid op te fleuren en te voeden. Het bevat ook Portulaca Oleracea-extract, dat een rustgevend en ontstekingsremmend effect op de huid heeft.

De bubble-textuur voelde zich extreem lichtgewicht en het duurde een tijdje voor de toner om volledig te absorberen, zelfs toen ik slechts één pomp gebruikte. Als u besluit om het in uw routine op te nemen, bereid u zich voor op veel zachte kloppen! Eenmaal volledig geabsorbeerd, voelde mijn huid gehydrateerd en vers, zonder enige kleverigheid.

Voordat ik schoonheid van de toner van Joseon aan mijn routine toevoegt, had ik te maken met een paar nieuwe breakouts. Na slechts een paar toepassingen zag ik al een verbetering. Mijn vlekken zagen er minder rood en boos uit en mijn huid voelde veel soepeler.

Laatste gedachten

Over het algemeen is dit een geweldige AHA-toner die ik graag een paar keer per week gebruik om ontsteking te verminderen en de huidtextuur te verbeteren. Aangezien ik gewend ben aan krachtigere glycolzuurproducten, was de lagere concentratie van glycolzuur van deze toner, was erg zachtaardig voor mijn huid, maar leverde nog steeds resultaten! Als je nieuw bent in Ahas en op zoek bent naar een product om je te introduceren aan je exfoliërende routine, is schoonheid van Joseon’s Green Plum Aha Bubble Toner een perfect product om mee te beginnen.

(Bezocht 823 keer, 1 bezoeken vandaag)