0

Tonercollecties moeten een ding zijn Een snelle en eenvoudige maaltijd | Midi-rokken!

September 8, 2022

I Heart Toners!
Ik veronderstel dat je stempels of munten of fabergé-eieren of banksy-schilderijen zou kunnen verzamelen … maar waarom, wanneer kun je gewoon toners verzamelen?! Ha ha ha!

Onthoud alle tonercommercials in de jaren ’90 en precies hoe je altijd toners moest toepassen met een katoenen bal? Ik heb het gebruikt om dat nu te doen? niet herinneren. Ik giet een beetje in mijn handpalmen en druk en wrijf de vloeistof recht in mijn huid. Ik geloof dat de vloeistof sneller is die methode en, bonus, ik heb geen zin om een ​​type van het product in de katoenbal te verspillen!

ADVERTENTIE

Er zijn momenteel vijf toners die mijn badkamerplank gracken. Ze zijn vooral voor de exfoliatie, omdat ik permanent met hyperpigmentatie en acne te maken hebben, dus draai ik onder hen, afhankelijk van precies hoe mijn huid aan het doen is. Ik breng ze meestal in de ochtend aan na het wassen van mijn deal met evenals vóór elk type serums. Soms zal ik slechts één gebruiken; andere dagen, ik zal er twee lagen.

De laatste tijd is mijn huid in de stemming geweest voor extra vocht, dus ik heb gebruik gemaakt van verse zwarte thee kombucha facial behandeling essence of Paula’s optie bha. soms beide.

Ik heb eveneens gebruikt, evenals het prepared ren voorbereidende gestaag gloed aha tonic, dat een drievoudige dreiging is met drie exfoliërende componenten – wilgenschors, melkzuur evenals azelaïnezuur. Kant opmerking: kerel, azelaïnezuur! Als je nog niet in die trein bent, ga dan al op.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Af en toe, dompel ik in de niacinamide oplichtende toner door grote moleculen (niacinamide, vitamine C, Arbutin, evenals zoethout-extract) of Kate Somerville vloeibare exfolikaat (glycolic, moulic, evenals melkzuur), als ik verlang iets anders.

Aan een kant opmerking, begrijp je wat ik mis? Clinique’s old-school bha toner, matige verduidelijkende lotion. Ze herformululeerden het een tijdje terug, evenals het is nu gewoon niet precies hetzelfde. Ik had de O.G. heb opgeslagen versie terwijl ik kon … le zucht! #Beautybrets

Zijn toners een “ding” ook voor jou? Misschien kunnen we beginnen met een tonerliefhebbersclub, ha ha ha! ?

Een snelle en gemakkelijke maaltijd

Niet geassocieerd met toner, maar dit is mijn nieuwe gewenste snelle maaltijd: een rijst en edamame schaal. (Ja, je moet het in een kom hebben!)

Ik voeg meestal een paar shakes van Nori Komi Furikake Japanse multifunctionele kruiden, maar Cywolf geeft de voorkeur aan het vlak.

Connor houdt van HERS-vlakte.
Ik hou van de mijne met furikake (zeewier).
Over TJ’s gesproken, kun je deze maaltijd in minder dan vijf minuten in je buik krijgen met een paar handelaar Joe’s geassisteerde snelkoppelingen! Ten eerste hebben we meestal overgebleven witte rijst in een tupperware in de koelkast, maar toen we dat niet doen, reik ik naar de microwaveblauwe witte rijst van de bevroren voedselgedeelte van de TJ, die echter al drie minuten duurt om te maken. Trader Joe is eveneens beschuldigd, gezouten Edamame in het vriesgedeelte ook. het ontdooien gewoon in de magnetron.

TJ’s to the Rescue
Ik geloof dat dit ook verdelgend kan zijn met een zonnig-kant-up ei bovenop, maar ik heb het nog niet geprobeerd.

Midi-rokken!

Ik ben nog steeds langzaam langzaam weg aan de suggesties van de garderobe-checklist (ik heb een doel om te kijken en voel me aan het samenvoegen) Ik ontdekte ongeveer een maand terug en wenste je te vertellen over deze pull-on midi rokken van gap.

Zowel de zwarte als de witte rok hebben zakken (zeg wat!) Zowel als verkrijgbaar in normaal, lang evenals kleine lengtes.

FYI, het lijkt erop dat ze nog steeds in de uitverkoop zijn, in de situatie waarin je geïnteresseerd bent (ik ben helemaal mijn moeders kind en niet leuk om de volledige prijs te betalen).

ADVERTENTIE

Ik heb nog geen van deze rokken in persoon gezien, evenals ik kan precies zien hoe ze mogelijk 1) kunnen zijn) super aanbiddelijk en casual, of 2) laat me eruit zien alsof ik in een cultus zit … dus we zullen zien! Ik veronderstel dat dat een belangrijk nadeel is om in maanden geen passende ruimte te bezoeken.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen