0

Oktober 2016 Low-Koop Accountability

June 18, 2022

Dit is de eerste maand die ik weer in de zwarte ben omdat mijn overschot in juni. Ik had $ 108.32 te besteden. En jongen, heb ik elke cent uitgegeven!

Het is niet veel om naar te kijken, maar een van die items vertegenwoordigde 80% van het totaal. en Oh ja, ik overspoel. Nog een keer. gewoon een klein beetje.

Hier is waar mijn geld deze maand ging:

Nordstrom

• Trish McEvoy Petite Kabuki-borstel
• Clé de Peauw Beauté Concealer C $ 88

Lees hier over mijn huls. Het spijt me niet dat ik deze heb gekregen! Ik heb de concealer een paar keer geprobeerd en het is gewoon geweldig. Echt geweldig. Iedereen zegt dat het fantastisch is en het zal weer goed verbergen. Ahh deze verkiezing komt bij mij.

MAC

• reis het lichte fantastische poeder in zeer onlogisch

Ik heb dit alleen gekocht omdat ik een cadeaubon van Hudson’s Bay in een stapel oude post / papers vond. Ik was verschrikkelijk in het bijhouden van en besteden van cadeaubonnen. In deze stapel van post kwam ik een bedankje tegen bij een oude collega van mij. Ze bedankte me voor het ophalen van een stel kleding en schoenen van een Hong Kong-reis voor haar kinderen (ik kreeg haar geweldige deals, ik kan onderduiken zoals je niet kunt geloven) vijf jaar geleden. Dus om me te bedanken, gaf ze me een cadeaubon van $ 50. Dus het ging naar een goed doel:

Ruimte, de laatste grens …
Ik zag deze collectie op een paar blogs worden gestroomd (vooral hier, hier en hier) en elke keer, waren deze reis de lichte fantastische poeders me in … Deze bijzondere schaduw is een bronzen pruimenkleur die vrij onderscheid is voor mijn verzameling. Mijn zus, die de echte trekkie is, zou trots zijn. (Dit was C $ 39,50 maar niet geteld voor mijn verantwoording in totaal omdat ik een cadeaubon gebruikt)

Drogisterij

• Covergirl Katy Kat Eye Mascara

Ik heb dit gekocht vanwege nieuwsgierigheid en een aanbeveling van Grieta of Charm ‘N Beyond. Maar toen lees ik gewoon van het behoorlijke zwaai leven (voorheen bekend als ClassicMaggic!) Dat zij de klonterige formule heeft gehaat. Ik zal het voor mezelf moeten testen!

Winnaars

• Valcena Multi Active Régénéatieve nachtcrème – Ik ben vergeten deze vorige maand te vermelden. Ik ging op zoek naar dit na het lezen van een gloeiende recensie op het blog van Fivezero. Ik vond het op een nieuw geopende winnaarslocatie, en toen ging ik verder om ze uit hun hele voorraad van dit item te wissen. Ik houd 1 pot en de rest gaat naar Fivezero!

• Valcena Roller Glacé Eye Contour Cream – Dit kan mogelijk een rolleroogcrème zijn. Ik heb iets voor rollerballoogproducten. Ik hou van hoe alle producten van Valcena krimpen worden ingepakt en ook de vervaldata weergeven. Zowel de nachtcrème en deze aflopen in 2019!

Bourjois Glamour Chic en Glamour Fantasy Eau de Parfum

Dit waren $ 15 elk en ik was nieuwsgierig naar hen omdat ik een ander bourjois-parfum eerder had gekocht (Soir de Paris) en ik vond de kwaliteit verrassend goed. Uit deze 2 kies ik de chique een beter – het is een poederachtige geur die vanille-y en warm is. Glamour Fantasy heeft tonen van zure cherry, framboos en patchouli – wat was ik aan het denken? Ik wenste een beetje dat ik de “mooie” versie had opgehaald die vooral een rozengeur is. De flessen zijn zo schattig.

Nagellak

Zodra ik 1 oktober rondgerold, had ik mijn make-upbudget die een gat in mijn zak branden, ik liep naar mijn favoriete nagellaksportplaats om een ​​aantal van de Essie Fall Tokyo-collectie op te scheppen (plus een paar anderen):

• Koi spelen (dit was mijn # 1 keuze uit de collectie!)
• Nu en ZEN (ik denk dat dit misschien een neef van Maximillian-Strasse-haar is?)
• Go Go Gisa (ja, een ander grijs … ik kan niet genoeg krijgen)
• Udon know Me (I got this for the name!)

• objective to Misbehave (this shade is so ugly, it’s pretty – it’s also Essie’s 1000th shade so I had to get it from the clearance bin)
• Passport to happiness (Bridal 2016 collection – found this in the clearance bin – fivezero evaluated this here)

Somehow my bill for the 6 polishes rang up to only $23.94 which implies I got these for $3.99 each!

And the grand total for makeup purchases in October is… $111.91. I went over by $3.62.  That Clé de Peau Concealer really did me in.  For November, I had allocated $200 to accommodate the Sephora VIB sale, and now deducting the overspending I have $196.38 to spend. As this post is going up, I’m already knee deep in my Sephora VIB shopping… I’m going to call it now: November Accountability will be a gong show.  I mean, I haven’t even factored in Black Friday!!!

How has your spending been lately? Are you looking forward to Black Friday?

Deel dit:
Delen

Klik om dit naar een vriend te e-mailen (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Nordstrom Toronto charm department – first Impressions and HaulFinally, Nordstrom is open in Toronto! I was away on getaway when it officially opened but as soon as I had the chance, IGing over naar de Toronto Eaton Center Store, voornamelijk voor hun Charming-afdeling! En ik kocht ook een paar items. 😉 Het is geweest…
25 oktober 2016in “Beauty”

Clé de Pea Beauté Concealer in Beigewhen Ik heb dit artikel van Nordstrom in oktober vorig jaar uitgehaald, talrijk van jullie expresseerden interesse in het zien van een beoordeling hiervan, dus ik priste het om te testen. en 4 maanden later, hier zijn we! Dit is zo snel als ik kan krijgen, oké? : P de Clé de Peau …
27 februari 2017in “Beauty”

May & June 2016 Low-Koop AccountabileSince I Sloeg May’s Accountability Poice, ik ben beide maanden bij elkaar. Laten we samenvatten, in april, ik was in staat om $ 122,48 te dragen. Mijn gecombineerde budget voor mei en juni was $ 100. Dus in totaal had ik $ 222.48 om mee te spelen. Laten we eens kijken hoe ik deed. Laten we eerst de olifant halen in …
6 juli 2016in “Beauty”