0

Zondag met tabbladen De kat, make-up en charme blog mascotte, vol. 272

July 17, 2023

Mijn vrienden:

Ik voel me op dit moment gereserveerd. De mensen waren de hele middag weg, dus niemand was hier om me op het bevel te huisvesten of me behandelt. Toen, plotseling, toen de mensen terugkwamen, liepen ze door de deur die een 6-foot-tall plant slepen – een die ik niet heb verzoekt om het thuiskantoor.

ADVERTENTIE

Mijn assistent schreeuwde uit, “Look, Tabs, It’s Your Christmas Tree!” en maakte een substantiële ruckus terwijl ze het groen door de deur dwong. “Beter niet dit jaar niet kloppen.”

Dat zet natuurlijk de wielen in beweging voor een plan om die moeder trucker naar beneden te kloppen.

Met de boom die nu in zijn stand is gemonteerd, heb ik wat water van de basis bemonsterd, en ik heb wel te zeggen, mijn assistent koos dit jaar goed. Het is een goede vintage – lief, maar niet overdreven suikerachtig. goed sap. Bravo.

In de volgende dag of dus verwacht ik dat verschillende cadeautjes voor mij worden achtergelaten waar ze gewoonlijk onder het gebladerte gaan.

Ik heb dit jaar een aantal luxe katgoederen van Chanel, Louis Vuitton en Givenchy gevraagd. Mogelijk zal Kerstmis vroeg komen, en ik zal in staat zijn om mijn nieuwe outfits voor u te modelleren in een luxe vakantie-uitrusting. Houd je poten gekruist.

ADVERTENTIE

Ondertussen verrukkelijk in mijn nieuwste oogst van Kitty-modellering foto’s.

Veel liefde, altijd,

Tabbladen

Wie is de kat op? Ongeveer zes jaar geleden bevropte ik met een verdwaalde, vlooien gestreepte kat met een slecht geval van wormen. Ik kon zien dat hij op moeilijke tijden is gevallen, maar zijn diepgaande kennis van de cosmetica van de high fashion en warenhuis leidde me om te geloven dat hij veel meer was dan het oog ontmoet. We werden snelle vrienden, en nu is hij eigenlijk mijn baas (en een succesvol kitty-model).