0

Zaterdag surfen, 5 februari 2022!

June 1, 2022

Caturay, precies hier komen we!
Goedemorgen, evenals Happy Caturday! Ik werd vanochtend wakker met Rosie-pose opgerold naast mijn hoofd, zoals een baret in Torbie-stijl. Heb je ooit een katachtige slaap gehad op (of naast) je hoofd? Het is raar evenals geweldig.

Mijn vrije dag gisteren was glorieus, evenals vandaag voel ik het meest ontspannen evenals uitgerust die ik in het werkelijk al lang voelden! De meeste weekenden sta ik op met dit intense gewicht van wat ik vereiste om gedaan te worden op die twee waardevolle vrije dagen, maar vanmorgen, mijn hart en geest voelde licht.

ADVERTENTIE

Opmerking voor zichzelf: Houd in gedachten precies hoe geweldig dit voelt, evenals in de toekomst, meer opzettelijk zijn over het nemen van pauzes!

Reading van deze week

De onthullingsstichting van Kosas moet redelijk goed zijn.

Alles wat je nodig hebt om te begrijpen wat je haar bijdraagt.

Coty maakt parfum met carbon-gevangen ethanol.

Naar verluidt gele nagellak die je goed voelt.

Oh, evenals het spreken van de kleur geel, hier is precies hoe geel invloed heeft op je specificiteit van de geest.

Slapen je katten ‘s nachts met je?

9 dingen die je niet begrijpt over de tanden van je kat.

Iemand maakt dit voor mij, alsjeblieft!

In de situatie ben je geïnteresseerd

Wanneer je je wilt voelen alsof je in een periode bent

Fascinerend

Ik motiveer je om vandaag tijd voor rust te maken. Het doet een lichaam goed.

ADVERTENTIE

Zorg voor jezelf dit weekend, ok├ę?

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen