0

Make-up evenals schoonheidsblog Monday Poll, Vol. 693

June 1, 2022

Heb een rustige maandag

Dus … Wat is de maandag-poll?

Uitstekende vraag! Het is niet, in tegenstelling tot de naam, een echte peiling, zoals met bit Clicky-knoppen. Het is slechts een lijst van vijf meer of minder willekeurige zorgen die ik elke maandagochtend op deze blog heb gepubliceerd voor de afgelopen kwadrillionjaren (sinds 2007). Ik vind het leuk om je antwoorden te lezen, evenals het helpt me mijn week tot een geweldige start te krijgen. ?

1. Wat is uw minst geprefereerde momenteel prominente tv-show en waarom?

Ik begreep nooit echt de trekking van de bachelor en de vrijgezel. Ik heb geprobeerd een seizoen of twee te kijken, evenals het lijkt gewoon net zo precies hetzelfde als opnieuw. Ik begrijp echter veel mensen zoals het.

2. Finest Beauty Buzzwords?

Mlbb (mijn lippen echter beter).

ADVERTENTIE

3. Uw gewenste vrouwenkarakters van Science Fiction?

Sarah Connor, van het meesterwerk van James Cameron, “Terminator.”

4. Wat zijn je meest comfortabele schoenen?

Ik zou kunnen lopen voor dagen in mijn sandalen van ugg Kari! Ik heb ze vrijwel de hele zomer gebruikt.

5. Waar zou je volgend weekend gaan eten, evenals wat zou je dragen?

Sushi zou fantastisch zijn (verlangen naar het als een gek). De dichtstbijzijnde sushi-locatie is niet luxueus, dus ik zou het meest waarschijnlijk donkere denim en wit tee dragen. Oh, evenals mijn Ugg Kari-sandalen!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

6. Een deuntje begrijp je het grootste deel van de songteksten?

Hmm, goed, ik heb de laatste tijd naar ‘Man, ik voel me als een vrouw’ heel eerst ‘s morgens. Ik begrijp het grootste deel van de woorden.

7. Iets wat de meeste mensen misschien niet over u begrijpen?

Ik heb niet precies ontdekt hoe ik goed moest zwemmen totdat ik een volwassene was, evenals dus voordat ik zwemlessen in mijn 20s nam, was ik doodsbang in de oceaan.

8. Voorkeursreis in Disneyland?

Het achtervolgde herenhuis is waar het is, schat.

9. Een terugkerende droom die je hebt?

Ik ben echt te laat voor mijn hoge instellingengraduatie. Ik ben zo laat dat iedereen al over het podium loopt om hun diploma’s te krijgen! Ik loop uiteindelijk mijn jurk in het instelling Office, evenals sprinten naar de ceremonie in blote voeten, evenals ik het podium net op tijd aan het podium. Het is echt een echt stressvolle droom, evenals het regelmatig verschijnt als ik me zorgen over iets bezorgd.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

ADVERTENTIE

P.s. Hier zijn de zorgen om te kopiëren / plakken met uw antwoorden in een opmerking. praat snel met ya.

1. Wat is uw minst geprefereerde momenteel prominente tv-show en waarom?
2. Finest Beauty Buzzwords?
3. Uw gewenste vrouwenkarakters van Science Fiction?
4. Wat zijn je meest comfortabele schoenen?
5. Where would you like to go to dinner next weekend, as well as what would you wear?
6. A tune you understand most of the lyrics to?
7. Something most people may not understand about you?
8. preferred trip at Disneyland?
9. A recurring dream you have?

P.p.s. have a gorgeous day, my wonderful friend. I hope you’re feeling tranquil as well as happy, as well as that great things come your method this week.