0

Blush Stock

May 31, 2022

Blushes maakt me zo blij! Ze zijn als snoep voor mijn gezicht!

Volgens mijn voorraad, heb ik momenteel 155 blozen in mijn verzameling. En toch wens ik nog steeds dat ik meer had …! De grootste merken op mijn verlangen vermeldingen zijn evenals een kleurpop – ik kan ze alleen op internet kopen, dus het is een situatie van moeilijk te krijgen = wil ze nog meer.

Ik bewaar het grootste deel van mijn blozen in exact dezelfde laden als mijn oogschaduwen, maar in het bredere formaat:

Nogmaals, geen specifieke koop (en ja, een paar van de visualiseerden van de Illamasqua Blushes zijn ongeopend, ik moet binnenkort om ze binnenkort te testen!)

Blushes hebben de neiging om eerder een beetje gebied in te nemen (ik heb grote bedoelingen om veel meer van de Shiseido te depot, evenals omvangrijke gebakken blozen), dus in kopen voor mij om te waarderen wat ik heb, draai ik mijn verzameling, vergelijkbaar met Wat ik doe voor zomer / wintertime-kledingkast. Het was praktisch voor mij om al mijn blushes voor deze entry uit te trekken – nu zijn mijn herfst / wintertijdblushes geëxtraheerd, evenals gereserveerd voor het seizoen. Het is voornamelijk perzik / oranje / koraal blozen van nu!

Wat is je veel geliefde merk voor blozen? Alle merken die ik niet heb, geloof dat ik moet proberen?

Deel dit:
Delen

Klik om dit te e-mailen naar een goede vriend (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Het beste van de heldere BlushesBright Blushes zijn het beste voor de zomer – ze zien er bijzonder verbluffend tegen gebruinde huid uit. Maar eerlijke gevoelde meiden, laat heldere blozen niet bang maken – ze voegen een vloed van kleur toe bij het licht op de appel van de wangen. Zet je zonnebril aan – hier zijn een paar van mijn …
30 juli 2015in “Beauty”

De blosse verslaafde Tagi zag deze tag verouderd op Katie’s blog (plus + schoonheid) en ik begreep dat ik het moest doen. Heb je mijn blozende stockpost gezien? : P Welke kleur Blush past u het meest? Peachy Naakt Shades – Een grote weergave hiervan zou de Clinique Cheek-pop in Ginger Pop zijn. Ingedrukt, …
16 augustus 2015in “Beauty”

Back-up verdient items na het verbranden van één keer per keer met beëindigde of beperkte editie-producten waar ik van houd, ik heb een beslissing genomen om zaken in mijn eigen handen te nemen en back-ups van specifieke producten voor verzekeringsdekkingsdoeleinden te maken. Hier zijn enkele producten die ik heb ongeopend in mijn stash: Anna Sui Dolly Woman Lipstick in …
15 juni 2015in “Beauty”