0

Maskne behandelen met acne-patches

December 2, 2021

Geschatte leestijd: 2 minuten

Maskne is een steeds vaker voor de huid, want we blijven gezichtsmaskers dragen om onszelf en anderen te beschermen tegen COVID-19. Het dragen van maskers kan leiden tot huidirritatie, maar er zijn manieren om Maskne te behandelen, zoals het gebruik van acne-patches.

Naast het aanbrengen van acne-patches ‘s nachts, draag ze dan onder je gezichtsmasker en laat ze hun magie werken. Pimple-patches doden bacteriën en verminderen ontsteking, maar helpen ook voorkomen dat je gezichtsmasker tegen je huid wrijven, wat acne kan verergeren.

One ondersteboven aan het aanbrengen van acne-patches onder een gezichtsmasker is dat niemand zal kunnen vertellen dat je er een draagt. Als u te maken hebt met Maskne, overweeg dan om plekken te behandelen met een van deze acne-patches die niet onder uw masker niet zendt:

Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Clear Spot Patch

Neogen’s Dermalogy A-Clear Smerige Clear Spot-patches zijn er in twee verschillende maten, 12 mm en 10 mm, zodat u kunt kiezen welke te gebruiken, afhankelijk van uw pukkel. De duidelijke patches helpen roodheid te verminderen na slechts één gebruik. Ze houden zich goed aan de huid, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze onder je masker ondergaan.

Cosrx ac collectie acne patch

Geef je de voorkeur aan lichtgewicht acne-patches? Dan is de AC-collectie Acne Patch van Cosrx een geweldige keuze. De hydrocolloïde dressings werken goed voor cystic acne omdat ze helpen om pus te absorberen. De patches zijn ook doordrenkt met Centella Asiatica-extract zodat uw huid profiteert van de beschermende en rustgevende eigenschappen van het ingrediënt.

Vt cica spot patch

Het dragen van een gezichtsmasker voor een lange periode kan een opeenhoping van zweet en overtollig talg veroorzaken, wat leidt tot verstopte poriën. Gebruik voor een vette huid VT’s CICA spot patch om onvolkomenheden te verbergen en deze te beschermen tegen bacteriën en verdere irritatie. Deze waterdichte en zweetbestendige patches blijven op de huid zitten, zelfs met make-up.

Cursys Dark Spot AC Patch

Als uw huid vatbaar is voor hyperpigmentatie, probeert u de ingrediënten zoals niacinamide en tranexaminezuur in uw routine op te nemen om de post-acne donkere plekken te helpen lichten. Curesys ‘Dark Spot AC-patch is doordrenkt met deze twee ingrediënten en werkt geweldig voor het lichten van donkere vlekken. Zodra uw acne is genezen van een roodheid of ontsteking, brengt u de patch op gerichte gebieden gedurende ten minste zeven uur aan om te voorkomen dat donkere vlekken worden gevormd.

Door Wistrend Clear Skin Shield Patch

Deze Pimple Patch van DayTrend is perfect voor milde breakouts. De hydrocolloïde patches trekken eventuele onzuiverheden uit en beschermen de huid van externe bacteriën. Elk pakket wordt geleverd met twee vellen van patches van 12 mm en één vel met grotere 14 mm-patches.

Acropass Trouble Cure Set Jumbo

Om je acne patch-spel naar het volgende niveau te nemen, zijn Acropass’s Trouble Cure Set Jumbo Patches niet te missen. Deze acne-patches zijn gemaakt met Micronedles, maar laat het woord “naalden” niet afschrikken van het gebruik ervan! De oplossende micronedles zijn doordrenkt met hyaluronzuur en niacinamide die in de huid doordringen zonder irritatie te veroorzaken.

Zorg ervoor dat u de patch op een droge huid gebruikt. Plaats het op uw Breakout en druk voorzichtig om de patch te beveiligen. Laat het twee uur aan om te helpen bij het indienen van ontstekingen, zwelling of roodheid.

Bekijk de rest van de verzameling Acne-patches van Yesstyle die de moeite waard zijn om aan je tas toe te voegen:

Sommige door MI / ROHTO / PURITO / CESSYS

Pyunkang yul / tosowoong / the face shop / elizaVecca

COSRX / COSRX / DE ORCHIDE HUID / MOOIE HUID

(755 keer bezocht, 4 bezoeken vandaag)