0

Small Talk: Dr.Wonder’s Holo Nail Mask & Nail Essence Pocket Pen

November 25, 2021

Geschatte leestijd: 6 minuten

Gedurende de vele kleine gesprekspunten hebben de yesstylisten bijna alle maskers geprobeerd die de K-Beauty Community te bieden heeft – met uitzondering van nagelmaskers! Deze keer besloten de editors om Dr.Wonder’s nagelverzorgingsaanbod en wegtest zijn Holo Nail Mask en Nail Essence Pocket Pen voor gezonde nagels en nagelriemen te bespreken. Lees verder om te zien hoe de twee nagelproducten erop zijn gegaan!

Zoe: Is het alleen maar, of is het normaal voor vingers en nagelriemen om deze keer van het jaar droog en schilferig te zijn? Het is nog niet eens herfst!

Michelle: Ik voel jou! Mijn nagelriemen zijn de hele tijd schilferig, lol. Ik kan me niet voorstellen hoe ze in de winter willen.

Melanie: Je bent niet alleen! Ik moet elk uur handcrème toepassen, vooral na het ontsmetten en wassen van mijn handen.

SARAH: TBH Ik worstel niet met droge handen, maar het is zeker belangrijk om ze te voeden na alle handwas en ontsmetting die we de laatste tijd doen!

Zoe: Ik weet het goed! Aangezien we vaak bedekte gezichtsmaskers en andere huidverzorging voor Small Talk, dacht ik dat het leuk zou zijn om te zien wat nagelverzorging kan doen!

Holo Nail Mask

Zoe: Hoe vond iedereen het Holo Nail-masker?

Melanie: Ik heb nog nooit een spijkermasker geprobeerd en de verpakking van deze is echt instagrammabel.

Sarah: Ja, het was zo schattig, omg. Ik hield van het holografische ontwerp ~ Absoluut de meest Glam-ogende masker die ik ooit heb gebruikt!

Michelle: Ik weet het! Ik hou van glanzende dingen, dus het was moment.

Zoe: Hetzelfde hier, het was het glanzende ontwerp dat me kreeg. Tot mijn verbazing was de fit ook best goed! Ik was bezorgd dat het te strak of los zou zijn.

Sarah: Ik dacht dat het enigszins los was, maar dat is waarschijnlijk om ervoor te zorgen dat het gemakkelijk is om te slippen!

Melanie: Ik dacht dat de mijne ook een beetje los was, maar ik waardeerde dat je ze individueel voor elke vinger kunt scheuren!

Sarah: Ja, ik vond dat ook leuk! Ik was in eerste instantie ongerust gemaakt dat beweging aangetast zou zijn.

Michelle: Haha, verrassend genoeg kon ik veel krijgen met het nagelmasker op, behalve typen (ik heb geprobeerd en het werkte niet).

Melanie: Hetzelfde hier! Ik kon niet echt typen of vegen op mijn telefoon met het nagelmasker op.

Sarah: OMG, Ja, ik werd gewonnen door het touchscreen-ontwerp – probeerde mijn favoriete onderdeel. Ik dacht dat het fatsoenlijk goed werkte sinds ik mijn telefoon als mijn laptop kon gebruiken tijdens het gebruik van het nagelmasker.

Zoe: Ik probeerde op IG te scrollen tijdens het dragen – het werkte, het kostte het een beetje moeite om op mijn telefoon te typen.

Sarah: Ik moest langzaam typen en de maskers waren een beetje te groot om een ​​paar plekken op mijn telefoon te bereiken. Holo Nail Mask is perfect voor degenen die het moeilijk vinden om te stoppen met productief zijn.

Melanie: Ja, ik probeerde het maar het glijdt van elke keer dat ik vegen. Ik geef de essentie de schuld in het nagelmasker!

Michelle: True, mijn vingers glijden rond veel in het masker! Ik bleef ze ze dieper binnenin schuiven.

Zoe: Oh ja! Ik was behoorlijk verrast dat de essentie dik en romig was!

Sarah: Ik was ook verrast toen ik het masker afnam en zag de witte crème op mijn vingers! De verpakking zegt om de essentie te verlaten om te absorberen, maar ik moest het afvegen, het was te rommelig.

Michelle: Hetzelfde vond ik het een beetje vettig, dus ik veegde het allemaal af … voelde echter wel een verspilling van goede essentie.

Zoe: Ik heb net het overtollige overal rond mijn vingers gewreven. Ik vind het geweldig dat het geen icky achteraf heeft achtergelaten als die van vel maskers!

Melanie: Ja, ik ben het helemaal eens met Sarah Ik ben geen fan van de kleverige textuur … Ik veegde ook de essentie over in mijn handen alsof het handcrème was.

Zoe: Misschien is het omdat ik echt een droge huid en handen heb, maar ik heb het helemaal niet gevonden! Het leek meer een zachte afwerking voor mij. De ingrediënten zijn voeden, dus misschien daarom.

Michelle: Ja, ik denk dat er Shea Butter erin is.

SARAH: Er zijn tal van grote ingrediënten voor vocht en eiwitten om nagelgezondheid ~ als slakken afscheidingsfiltraat, Panthenol, collageen en vitamines te boost.

Melanie: Ik vermoed dat het slakmucus-filtraat de kleverige textuur verklaart!

Zoe: Het heeft ook keratine om beschadigde eiwitten te repareren! Ik heb nooit keratine in shampoos en haarbehandelingen gezien, dus dit is behoorlijk nieuw voor mij ~

Melanie: Zoe, waren je vingers minder schilferig na het gebruik van ze? Dankzij al die ingrediënten zien mijn nagels super glanzend en glanzend uit.

Zoe: OMG Ja, het gladde al mijn schilferige nagelriemen. Ik ging niet lang naar de badkamer en moest mijn hand en mijn vingers wassen, dus ze waren weer droog. Ik had het nagelmasker moeten gebruiken voordat ik naar bed gaat!

Michelle: Ik deed de mijne voor het bed en ik vond de effecten behoorlijk ogenblikkelijk – ik heb mijn nagels nog lang niet gezien!

Melanie: Ik denk dat dit nagelmasker een nachtelijke routine is.

Zoe: Er was nog steeds veel essentie achter in de maskers, dus ik nam de vrijheid om ze ook op mijn tenen te gebruiken, lol.

Michelle: Ik wenste dat ik daarover had gedacht! Mijn tenen zijn in een even slechte staat.

Melanie: Oh, ik heb ze nog niet op mijn tenen geprobeerd. Misschien zal ik sinds ik nog steeds nog een pakket heb! Ik denk niet dat ik kan lopen als ik doeze op mijn tenen.

Zoe: Ja, ik raad het aan! Ik liep prima in hen, maar mijn bf dacht dat ze eruit zien als monsterklauwen. De pasvorm was een beetje strak op de grote tenen voor mij, maar de rest was prima.

Melanie: Haha, ik zal het vanavond uitproberen.

Sarah: De Gooey-essentie maakte mijn vingers een beetje verstikt en primeur in het masker TBH. Ik denk dat ik de extra voeding niet nodig had omdat ik geen droge handen of nagels heb.

Zoe: Sarah OMG, hoe lang heb je ze gelaten?

Sarah: Ik heb het niet tijd, maar ik denk niet dat het te lang was … misschien 20 minuten?

Michelle: Mijn handen zijn normaal niet zo droog, maar mijn nagels zijn een beetje vernietigd na vijf jaar non-stop gel nagelactie, dus het was meer een reddingsmissie voor mij.

Sarah: Sarah: ook houd ik van de geur van het masker – super licht en aangenaam.

Zoe: De geur was leuk en kalmerend!

Melanie: Michelle, net uit nieuwsgierigheid, vernietigde het nagelmasker je nagellak omdat ik het op blote nagels gebruikt!

Michelle: Haha, ik had geen nagellak op toen ik het gebruikte! Ik ben niet 100% zeker, maar ik denk dat het beter is om het op blote nagels te doen.

Zoe: Ik had een harde gel nagellak op zodat ik de effecten op mijn werkelijke nagels niet kon zien ~ maar ik kan zeggen dat het masker niet van invloed is op de nagellak

Michelle: Ah, dat is goed om te weten! Ik gebruik de Nail Essence Pocket Pen de hele tijd ook samen met het nagelmasker, dus het duo is een echte redder voor mijn nagels en nagelriemen! Hoe hebben jullie de Pocket Pen gevonden?

Nail Essence Pocket Pen

Sarah: Ik hou van hoe handig het is! Het lijkt bijna als een groene markeerstift en je kunt het rond dragen en altijd gemakkelijk gebruiken.

Melanie: Het herinnerde me aan mijn highlighter pencollectie.

Michelle: Ik weet het! Ik heb het vandaag eigenlijk in mijn tas!

Zoe: OMG, ik hou absoluut van de Pocket Nail Essence! Ik houd het in mijn tas en gebruik het elke dag ook.

SARAH: De borstel is gemakkelijk te gebruiken en de lichtgewicht essentie droogt snel! Het is super gedoe-vrij.

Michelle: Ik was bang dat de essentie niet snel genoeg zou komen, maar ik ben blij dat ik het mis was! Houd van het ontwerp.

Zoe: Zoe: Ik heb verbeteringen opgemerkt op mijn droge nagelriemen na het gebruik van het elke dag. Ook de subtiele florale geur kalmeert.

Melanie: Hetzelfde hier !! Ik vind het ook bevredigend het aanbrengen op mijn nagels NGL.

Sarah: Ja Zoe, de geur ruikt super natuurlijk en organisch ~ Ik denk dat het te wijten is aan alle botanische oliën! Er is zonnebloem, camelia, macadamie, olijf, avondsleutel, amandel, abrikoos, jojoba en meer

Melanie: Ik vind het grappig dat je het niet alleen voor je nagels kunt gebruiken, maar onder je ogen en zelfs je enkels!

Michelle: Oh wacht … ik kan?

Zoe: Ja, ik heb dat gewoon gelezen van de website van Dr.Wonder!

Melanie: Dat is wat het zei in de instructies. Hebben jullie het elders behalve je nagels geprobeerd? Je kunt het overal op de huid toepassen die droog is.

Zoe: Dat heb ik niet, maar ik verzamel het misschien een soortgelijke ervaring met het gebruik van gezichtsoliën, behalve dat het deze keer met een borstel is.

Sarah: Oh wacht, ik had geen idee! Dat is een enorme game-wisselaar!

SARAH: Er zijn gebieden die het Holo-masker niet kan bereiken, zoals de singel tussen je vingers – ik denk dat ik de Pocket Pen daarvoor kan gebruiken!

Zoe: Ik was geschrokken dat ik ondanks het gebruik van het elke dag nog steeds de helft van de pen overgaat! Nu ik weet dat ik de Pocket Pocket Pocket Pocket op andere delen van mijn huid kan gebruiken, zal het defo sneller worden opgebruikt.

Michelle: Een kleine def gaat echter een lange weg met dit product! Ik vind slechts een paar druppels nodig voor mijn nagels om super gevoed te zijn.

Zoe: The Nail Essence Pocket Pen is een duidelijke winnaar.

Melanie: Yas! Ik pak de pen terug als ik klaar ben ~ het is een multifunctioneel product dat je onderweg kunt gebruiken. Ik hoop dat ik mijn #Handoals zoals Sarah deed deed met consistent gebruik.

Sarah: Persoonlijk was ik meer onder de indruk van het Holo Nail-masker omdat ik dol op zijn Sparkly-verpakking en innovatief ontwerp dat me in staat stelde om Multitasking te geven aan de inhoud van mijn hart Het is ook iets leuks om met vrienden te doen!

Michelle: De essentie-pen met zowat randen het masker voor mij uit! Het is super handig en er is gewoon iets dat zo bevredigend is over het vegen van de essentie met de pen! Ik wens DR.Wonder echter in verschillende kleuren, dus het lijkt op mijn markeerstift Pen-collectie!

Zoe: Hoewel ik het Holo Nail-masker leuk vind, ben ik benieuwd naar de andere maskers van Dr.Wonder – zoals de nagelparaffine hete spa.

Michelle: Dat ziet er super intens uit, maar ik kan niet wachten om te proberen, haha!

VERWANT:

Small Talk: Dr.Wonder’s Holo Nail Mask & Nail Essence Pocket Penseptember 28, 2021

Small Talk: Eén ding Modelleringspakket Setjust 30, 2021

Small Talk: Clio’s Pro Eye Palettejune 23, 2021

(237 keer bezocht, 3 bezoeken vandaag)