0

Behoud een gezonde huidbarrière met deze Koreaanse producten

October 13, 2021

Geschatte leestijd: 3 minuten

Een gezonde teint gaat hand in hand met een gezonde huidbarrière. Of u nu vettig, droog, combinatie, acne-gevoelige of gevoelige huid hebt, barrière-versterking van producten kunnen helpen uw huid gezond 365 dagen van het jaar te houden. Zelfs als je huidbarrière niet is aangetast, moet je nog steeds extra voor je huid zorgen om het intact te houden. Hier zijn enkele van de beste K-beauty-producten om u te helpen bij het onderhouden van een gezonde huidbarrière:

B.Lab

CICA BARRIER 5.5 Gel Cleanser

Om de huidbarrière gezond te houden, ga dan altijd voor een reinigingsmiddel met een neutrale pH. Het natuurlijke pH-niveau van onze huid varieert van 4 tot 6, dus blijf bij een mild zuur cleanser. B.LAB’S CICA BARRIER 5.5 Gel Cleanser houdt niet alleen de huid in evenwicht, maar verbetert ook de huidverbindingen zoals acne, uitdroging en eczeem.

De CICA-barrière 5.5 Gelreiniger is geformuleerd met Madecassoside, Asiaticoside en Centella Asiatica Leaf-extract om de huid te kalmeren en het gehydrateerd te houden. De reiniger verwijdert effectief huidverzekering en is een zachte optie voor uw ochtendreiniging.

giet la peau

Defense Barrière PH Cleanser

Een andere grote reiniger die de moeite waard is om aan je routine toe te voegen, is de verdedigingsbarrière PH Cleanser van het Koreaanse huidverzorgingsmerk Giet La Peau. Zelfs als u geen beschadigde huidbarrière heeft, houdt het gebruik van een pH-balanceermiddel de huid schoon zonder de natuurlijke vochtniveaus te verstoren. Deze reiniger zit vol met acht soorten hyaluronzuur, dus als uw huid gedroogd aanvoelt, zou deze reiniger de dorst van uw huid onmiddellijk lessen.

EEN DING

HoutTuynia Cordata Extract Toner

Hydratatie is sleutel in het handhaven van een gezonde huidbarrière. Na het reinigen, bereik voor een toner die vol is met hydraterende ingrediënten en antioxidanten. Rijk in amino- en vetzuren, één ding is Houttuynia Cordata-extract toner beschermt de huid van vrije radicalen, helderdert de teint en kalmeert irritatie.

Rnw

Der. Speciale keramidevocht

Ceramiden helpen versterken en herstellen van de huidbarrière. Bovendien helpt dit barrièreversterkend ingrediënt in vocht te vergrendelen. Gebruik de der. Speciale keramidevel van RNW aan het einde van uw routine of gedurende de dag waarop uw huid pareptie aanvoelt. De gezichtsmist bevat keramide om de huidbarrière te versterken en te beschermen, evenals Meadowswet-extract om de glans te verminderen. Als je een olieachtige teint hebt, Der. Speciale keramidevocht zou je go-to-face mist moeten zijn.

Cosrx

Pure Fit Cica Calming True Sheet Mask

Het wekelijkse toepassen van een velmasker kan u helpen bij het bereiken van extra bedauwde en gezonde huid. Puur fit CICA Calming True Sheet Mask is ideaal voor een vlek-gevoelige huid. Het is verrijkt met zeven soorten Centella en Pure Fit Cica-7-complex om geïrriteerde huid te kalmeren, de huid te versterken en zijn uitstraling te herstellen.

Vt

Super Hyalon Slaapmasker Set

Als u de voorkeur geeft aan slapende maskers over velmaskers, probeer dan VT’s Super Hyalon Sleeping Mask-set. Het slaapmasker is individueel verpakt, waardoor het super handig is om te gebruiken. Gebruik het bij de laatste stap van uw routine of op de top van een moisturizer als uw huid extra voeding nodig heeft. Wees verzekerd, je wordt de volgende ochtend wakker met een zachte en mollige huid.

Neogen

Dermalogie Real Fermment Micro Serum

Incorporatie van antioxidanten in uw ochtendroutine is gunstig omdat ze de huid kunnen beschermen tegen verontreinigende stoffen die de huidbarrière beschadigen. Probeer Neogen’s Dermalogy Real Fermment Micro Serum om een ​​saaie te omvormen aan een gezond uitziende. Het lichtgewicht serum biedt een mix van antioxidanten, waaronder vitamines C, E en B5. Het is geweldig voor alle huidtypen inclusief gevoelige huid.

SkinRx Lab

Madecera Cream Moisture Barrière Ampul

Of u nu op zoek bent om de huidbarrière te repareren of om een ​​gezonde huid te behouden, de Madecera Cream Cream Cream Cream van SkinRx Lab zal u niet teleurstellen. Geformuleerd met Panthenol, die een vochtbindend bevochtigingsmiddel is, houdt de ampul droogheid op afstand. Het is ook geformuleerd met gefermenteerde keramide om de huidbarrière en het Madecassoside te versterken om de problemen van de huid aan te pakken, zoals roodheid en ontsteking.

Sioris

Diep in een barrièrecrème

Bereik naar barrièrecrèmes en u hoeft zich geen zorgen te maken over een beschadigde huidbarrière. Onze huid herstelt zichzelf ‘s nachts, zodat je veel kunt profiteren van het gebruik van een nachtcrème, zoals de diep in een barrièrecrème van Sioris. Met organische citrusvruchtenwater, Tamanu-olie, groene thee en Centella Asiatica-extracten, kunt u genieten van de rustgevende en diep voedende voordelen van de crème.

Pestlo

Pantherecipe Cream

Een mogelijke reden voor een beschadigde huidbarrière is over de exfoliërende. Als u een droge of gevoelige huid hebt en exfolianten wilt gebruiken, zoals AHA’s, bhas of phas, koppelt u ze met PestLo’s Pantherecipe Cream om de huidbarrière te beschermen en droogheid of irritatie te voorkomen. De crème verbetert de vochtbalans van de huid met Panthenol en versterkt de huidbarrière met keramide. Het is licht en snel te absorberen, waardoor het ideaal is voor het gebruik van dag. Je kunt het ook opnemen in je avondroutine omdat het intense hydr levertatie.

(Bezocht 2.449 keer, 2 bezoeken vandaag)