0

Pak minder en doe veel meer met een multitasking neutrale oogschaduw quad, je kunt ook gebruiken als een markeerstift

July 7, 2023

dragen van de $ 5.97 Revlon Colorstay 16-uurs oogschaduw quad in Braffen in mijn ogen, en ook gebruikt als een markeerstift op mijn gezicht. Nu beschikbaar bij Walmart-winkels en Walmart.com

Als deelnemer in het absoluut haar programma heb ik productmonsters en / of compensatie ontvangen voor mijn tijd en inspanningen bij het maken van deze post. Alle gedachten en meningen zijn van mijzelf.

Tot de miljoenen make-upliefhebbers gevangen in auto’s voor lange, intense uren op uitstapjes (ik voel je pijn!), Horror is de zeer gedachte om je make-uptas te vergeten.

Maar serieus, of het nu gaat om een ​​14-daagse late-zomer droomvakantie of een snelle weekendjaam, de kans is groot dat je niet naar huis gaat zonder je make-uptas.

ADVERTENTIE

Ik probeer altijd manieren te vinden om de mijne op te lichten, waarnaare multitasking-make-upproducten zoals deze Revlon Colorstay 16-uurs oogschaduw quads absoluut helpen.

Verkrijgbaar in een dozijn kleurenconfiguraties met stevige, reisvriendelijke verpakkingen, ze zijn slechts $ 5,97 per stuk bij Walmart.

De twee ik gebruik hier, 505 decadent en 520 brutaal, zijn allebei handig neutraal, wat aangeeft dat ik veel verschillende looks met hen kan doen. Bovendien verdubbelen ze ook als poederhooglichters, die een paar kostbare kubieke inches in mijn make-uptas bespaart.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Revlon Colorstay Eyeshadow Quads in 505 decadent (links) en 520 Brasters (rechts), $ 5,97 elk bij Walmart

520 Brastig
505 decadent
Om ze te gebruiken als highlighters, veeg ik een vinger over een van de lichtere tinten (en wanneer mijn neuronen aan het schieten en ik me extra creatief voel, zal ik twee van de lichte tinten samen mengen, ooh-la-la!) En vegen dat waar ik ook veel meer licht wil om te vangen, wat voor mij normaal duidt op het mengen van de brug van mijn neus …

De boog van mijn Cupido …

Mijn bovenste jukbeenderen …

En net boven de hoogste punten op Mt. Wenkbrauwen.

De Colorstay-formule geeft een zachte gloed aan mijn huid en duurt de hele dag lang.

Zonder markeerstift aan de linkerkant, en met markeerstift aan de rechterkant
Het dragen van de Revlon Colorstay Eyeshadow Quad in Braffen op mijn ogen, en ook gebruikt als een gezichtsoogjager
Gotta Love Multitasking Make-up!

ADVERTENTIE

Zowel schaamtes als decadent (en 10 veel meer quads) zijn nu beschikbaar bij Walmart.

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen