0

Murad Snelle Collageen infusie voor lippen: Precies Hoe Vloeibare lippenstift te maken … Eindelijk!

April 1, 2023

Matte vloeibare lipsticks zijn de laatste tijd ongelooflijk prominente … omdat ze geweldig zijn! Ze zijn intens gepigmenteerd, evenals langdurig, maar mijn goedheid, ze kunnen drogen! Ik experimenteer altijd met verschillende lipbalsems die ik onder hen kan dragen, evenals ik geloof dat ik ten slotte het beste gelaagde product heb ontdekt.

Murad Fast Collageen infusie voor lippen ($ 24) is over het algemeen als een serum voor je lippen. Het heeft de meest speciale structuur die ideaal inweekt. Vijf seconden na het aanbrengen, het lijkt alsof het weg is, maar mijn lippen voelen de methode zachter.

ADVERTENTIE

Ik geloofde dat ik elke lippenbalsem onder de zon had geprobeerd (en, om eerlijk te zijn, ze lijken allemaal echt vergelijkbaar met mij), dus ik had niet verwacht dat dit veel anders was. hoe het ook is. Het produceert de beste basis voor vloeibare lipsticks sinds precies hoe dun het is, terwijl het nog steeds uitzonderlijk hydrateert.

Nu, in het rente van de volledige openbaarmaking, moet ik aangeven dat dit niet wordt opgebouwd als een lipprimer. In feite heeft het collageen, hyaluronzuur evenals sheaboter, die allemaal zijn aangegeven om zowel mollig als soepel, evenals het absoluut mijn lippen glad, dus ik kan graag melden dat het doet wat het beweert.

ADVERTENTIE

De waarheid dat het zo’n beste match is voor lipsticks is slechts een bonus, lol. Ik zal altijd een locatie in mijn hart hebben voor die zware lipbalsems (die ik graag vóór het slapengaan heb), maar als je iets wilt hebben dat je lippen zal hydrateren zonder je lippenstift op enigerlei wijze te interfereren of een residu te verlaten, is dit absoluut het.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Murad Snelle Collageen infusie voor lippen wordt aangeboden bij Sephora voor $ 24, dus het is absoluut niet goedkoop, maar het werkt evenals het enige dat ik heb geprobeerd die vloeibare lipsticks echt comfortabel maakt!

Heb je dit geprobeerd? Wat gebruik je om langdurige lipsticks veel draaglijker te maken?