0

Een zachte, veerkrachtige pruimkijker met brons evenals mokka (en warme naakt lippen)

July 22, 2022

voelt als lente!
Ik heb een idee! Ik heb een beslissing genomen die ik ga doen met deze oogschaduw-combinatie van de hele week lang, evenals deze allereerste eerste – een zachte, veerkrachtige pruimkijker met brons evenals Mocha – is stevig in mijn comfortzone.

Ik ben geïnteresseerd in dit palet … ik hou van de combinatie van geweldige evenals warme pruimen en bruin. Plus, veel van de tinten zijn in het midden van de tones, wat aangeeft dat als je een tan hebt (zoals de jouwe), er geen extra bedrog is om de kleuren te krijgen om echt op je deksels te komen!

ADVERTENTIE

Lach ook niet, maar ik hou ook van zo’n matige beige en matzwart in het palet.

Is het vreemd om daar doorheen te worden? Ik weet het niet. Kan zijn. Waarschijnlijk. Laat me echter je vertellen – het hebben van beide is handig, omdat je een van hen kunt gebruiken als een oogschaduwbasis of een voering. Of meng ze met de andere schaduwen in de combinatie om ze op te lichten of verduisteren.

Schiet, je kunt zelfs samen mixen om grijs (ook ongelooflijk handig) te maken.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Het hebben van zowel een zwarte als een grijze schaduw bij de hand is zo handig! Ik maak me een beetje zorgen over de pannen die zo dicht bij elkaar zijn, maar eh, weet je … wanneer je eerder in deze rodeo bent geweest, kun je het laten werken.

De oprechte aantrekkingskracht krijgt het samen oogschaduwpalet, $ 19,99

Make-up gebruikt in deze look

Basis: Mac Deal met evenals lichaam in C4, oprecht oproep eerlijk heldere ogen getinte oogcrème in zandsteen

Wangen: Mac Warme Soul

Lippen: oprechte aantrekkingskracht Vloeibare lippenstift in off-turn

Ogen: IT Cosmetics Brow Power (wenkbrauwen), Mac Teddy (waterlijn), Lancôme Idôle Mascara (bovenste wimpers), oprechte aantrekkingskracht Krijg het samen Oogschaduw combinatie (zacht brons, ijskatoen, matte pruimen, vergulde Muave, verbrand Mocha, evenals Vannila ‘d fluweel)

Ik had geen tijd om stalen te doen sinds ik de verjaardagscadeau van Connor moest krijgen – een hete roze scooter. Ze draait vijf volgende week (!), Wat aangeeft dat 1) de lente ideaal is om de hoek, 2) Ik gebruik een halflich-passende broek gedurende een half decennium (ik heb echt eis om gewoon de kogel te bijten en kleding te bijten Om mijn pre-zwangerschapkast te vervangen, die in een lange tijd niet in vorm heeft), evenals 3) vrij snel, zal ik met een kleuterschool leven.

Verjaardagen in onze nek van het bos geven eveneens verjaardag aan Lasagna!

Je begrijpt dat iemand je leuk vindt als ze je pasta voor je verjaardag bieden …
Ik kreeg het concept om verjaardag Lasagnas te maken van een collega van jaren geleden. Haar mama zou haar jaarlijks een lasagna maken op haar verjaardag, evenals ik geloofde dat dat gewoon het coolste ding ooit was. Ik heb mezelf gegarandeerd dat als ik ooit een jongere had die ik hetzelfde zou doen, evenals precies hier, laat zien als met koolhydraten en overvloedige hoeveelheden kaas.

Vorig jaar heb ik Connor Cupcakes helemaal opnieuw gemaakt, maar dit jaar heb ik een beslissing genomen om het eenvoudig op mezelf te maken en een confetti-taartmix te krijgen, evenals glazuur uit de winkel. Ik heb pillenbury gebruikt voor brownies en vond de resultaten leuk, dus ik hoop dat dit ook goed blijkt.

Laten we. Doen. Deze.
Hoewel delen van het land daadwerkelijk bevriezen, wordt de lente steeds dichterbij, evenals de Pasen- / lente-decoratie-spullen worden weer uit, die ik lueuurve.

Vriendin, geeft me een veerkrachtige citroenprint, evenals ik in de hemel.

Throwback naar wanneer deze vrouw een klein beetje citroen was!

Ik bracht een geweldig stuk van gisteravond door met het plaatsen van alle dingen in mijn winkelwagentje in Williams Sonoma omdat ze de schattigste set veerachtige, citrus-thema-gerechten hebben.

(Side note: did I ever mention that I have a thing for great plates as well as table settings?)

This collection is called Citron, as well as I like whatever about it.

ADVERTENTIE

Love the colors, like the botanical print vibes of the lemon drawings, like the graphic patterns on the plates with the leaves as well as the lemon slices, like it all. Don’t like the price, obvs (SO EXPENSIVE). however le sigh… This makes my heart sing for spring!

The neighborhood’s very first official daffodil
Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen