0

Verjaardag Beauty Haul

September 26, 2022

Nou, Hallo daar, Rosie-pose!
Wanneer je online binnen 5 minuten van zowel een ulta als een sephora, evenals het is jouw verjaardag, nou … dit gebeurt.

Ik kon niet bestand zijn tegen het grijpen van sommige dingen van mijn schoonheidswishlist. En, um, sommige andere just-for-fun-producten hebben ook per ongeluk in mijn mand gevallen, oeps!

ADVERTENTIE

Peter Thomas Roth Niacinamide verkleuring van verkleuring

Biossance Squalane + Omega Repair Werkcrème

Curel make-up reinigende olie

Het LANEIGE Verjaardagscadeau van Sephora (Lip Slaapmasker, Water Slaapmasker, Waterbank Wetheid Cream)

ColorPop BFF Volumerend Mascara in Blue Ya Mind

Ik zal het meest waarschijnlijk eveneens een fles olijf- en june Pools krijgen, waar ik van hou, omdat ik connor ga behandelen aan de lunch, een nieuw boek en een sprankelende nagellak vandaag omdat ze klaar is met kleuterschool. Gisteren was haar laatste officiële dag van voorschoolse! * sniffs *

Het is een cliché om een ​​reden, maar dang, time zeker vliegen … het lijkt echt wel alsof we gewoon voor het eerst in haar klaslokaal oefenen, evenals toen ze haar heel eerste jaar voltooide, dan tweede jaar, toen Nu, nu … ze gaat deze herfst naar de kleuterschool. Ik bedoel, dat is nu enorme competitie!

Haar “afstuderen” werd gehouden in de voorschoolse parkeerplaats, evenals ja, zoals verwacht, ik kreeg een beetje teary (OK, veel). Waterbestendige Mascara was absoluut in de mix!

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

P.s. Tgif! Ik hoop dat je een leuk weekend hebt opgesteld.