0

Zaterdag surfen, 5 december 2020

September 29, 2022

Ik ben geobsedeerd door haar oranje marbling! Lipstick Swatch-A-Thon Mug.
Hallo en Happy Caturday! Rosie stuurt haar groeten (samen met een gezonde dosis torbie-tude.) Ik ben zo enthousiast om koffie te drinken vandaag, want ik heb onlangs de vreugde van de helft en de helft ontdekt. Serieus, in welke grot woon ik? – Omdat de helft is waar het is!

Ik was een heel-melk-in-my-koffie meisje, maar de laatste tijd heb ik niet leuk gevonden hoe de melk het overneemt, dus ik kan de koffie op de achtergrond niet proeven. Met een half en de helft kan ik de koffiemaak nog steeds met de crème krijgen. Ik heb ‘s ochtends een plons in mijn koffie gedaan (ongeveer twee eetlepels), en mijn leven is voor altijd veranderd.

ADVERTENTIE

GA IN MIJN BUIK!
Terwijl ik in deze beker duik (zo goed), ga je gang en pak je je ochtendkeuze, omdat het tijd is voor het lezen van deze week.

Als je op zoek was naar een paar nieuwe woorden om dit weekend te gebruiken, zijn hier een paar goede om te proberen: Vamoose, Crapuly and Canoodle.

Er is een ontluikend gebied van onderzoek in de reconstructie en het behoud van de geur. Wetenschappers, historici en culturele erfgoedspecialisten werken samen aan de catalogus de geuren van onze tijden – met name die die in een paar decennia kunnen verdwijnen.

Over geuren gesproken … Historici, Wetenschappers en parfumeurs gebruiken AI om te vangen wat Europa rook naar tussen de 16e en begin 20e eeuw. (Blijkbaar was het nogal stinky!)

Als je net zo geobsedeerd bent door de kroon zoals ik ben, zijn hier 14 leuke feiten over de bruiloft van Princess Diana.

Een kat kan binnenkort in het Witte Huis gaan. Ik vraag me af of het strepen zal hebben? Ik zou graag een “eerste tabby” zien.

Koop iemand alsjeblieft dit bed met een kat doolhof binnen?

DIT IS ZO GOED!

Een Sunday-soort liefde op een zaterdag

Ik ben nu op een cerave-schop.

Feel-good muziek

Als ik in de toekomst aan Connor denk als een jonge vrouw in de wereld, kijk ik video’s als deze.

ADVERTENTIE

Whatcha is vandaag op het dek?

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Karen