0

Het is een Cerave Jamboree! Hydrating gezichtsreiniger behandelt een droge huid als een kampioen?

September 23, 2022

een essentieel in mijn huidverzorgingsroutine
Deze maand ben ik de huidverzorgingsproducten van Cerave benadrukken, een meest uitstekend drogisterijmerk. Het is een Cerave Jamboree! Begin de serie is een gezichtsbehandeling van alle ster-hydraterende gezichtsreiniger voor typisch voor een droge huid.

Dingen die typische kennis zijn …

De derde kat is altijd – altijd – de gateway-kat. ?

De tweede fles CERAVE Hydrating Facial Cleanser is de gateway-fles.

Ik ben een levend bewijs van die tweede, omdat dit mijn tweede fles cerave hydrating gezichtsreiniger is, evenals ik gewoon een kopen voor een derde en vierde!

ADVERTENTIE

In mijn verdediging blijft de vierde fles in stand-by voor wanneer de derde raakt … ja, het is zo goed. Alles wat ik moet stellen naar mijn droge huid is ha! Neem dat. ?

Ingrediënten
Ik heb een combo-huid, dus het is droog in sommige gebieden en vettig, evenals acne gevoelig in anderen. Ik heb ook nogal een paar anti-aging en anti-acne-producten rondom het huis, dus mijn huid wordt regelmatig geëxfolieerd door retinolen, zuren en benzoylperoxide … het is veel, maar deze reiniger houdt mijn huid gelukkig. Hiermee wordt mijn huid nooit zo goed droog en voelt zich ook nooit pijnlijk aan vanwege alle andere service die er op een dagelijkse basis gebeurt.

Wat het is: een ongeparfumeerde, hydraterende, romige, evenals niet-schuimende gezichtsreiniger voor typische en droge huid.

Het is primair taak: om de huidbarrière (de buitenste lagen van uw huid) gelukkig te houden, gehyturiseerd met behulp van een tijdvrije versie bestaande uit ceramiden en hyaluronzuur.

Hoe het make-up behandelt: het verwijdert snel lichtlagen van make-up, maar ik doe een dubbele reiniging (zoals in Wasserij wanneer bij dit product, herhaal dan opnieuw) Gewoon zeker. Wat betreft het elimineren van langdurige make-up en / of zonnebrandmiddelen, stel ik aan om een ​​op olie gebaseerde reiniger of oogmake-cleaner zeer eerst te gebruiken voordat u voldoet aan de Cerave Cleanser.

Wat is het vergelijkbaar met: als je ooit Cetaphil Cleanser hebt gebruikt, net als het leuk vond, is Cerave’s vergelijkbaar in de methode die het voelt en precies hoe zacht het schoon is. Dat gezegd hebbende, is Cerave’s Cleanser veel meer hydraterende. Met de Cetaphil Cleanser moet ik er altijd aan voldoen aan een laag vochtinbrengende crème, die ik niet de vereiste voel om met de CERAVE er een te maken.

Wie zal het leuk vinden: iemand met een droge of combo-huid, of iemand die een aantal anti-aging of anti-acne-producten gebruikt.

Cerave te koop bij Ulta

Een enorme 16-oz. Fles met een pomp is $ 15,99 bij Ulta, evenals ideaal nu hebben ze een koop-one-get-one-40% -off-deal.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

ADVERTENTIE

Slaap niet op deze, koningin!

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen