0

Shiseido gezichtskatoen en mogelijke dupes?

August 31, 2022

Ik ben een snob van het gezicht. Het was niet altijd op deze manier, maar sinds ik mijn eerste pakket van Shiseido-gezichtskatoen heb geprobeerd, heb ik niet terug gekeken. Laat me kwalificeren dat – ik gebruik Shiseido niet uitsluitend katoen – ik gebruik het alleen voor het verwijderen van mijn oogmake-up. De kussensmatige zachtheid van dit katoen wordt vooral op prijs gesteld tegen de delicate huid rond de ogen. Nu, wanneer ik niet-shisido cottons op mijn ooggebied gebruik, heb ik het gevoel dat ik schuurpapier gebruik (ik overdrijf, maar echt, zoals 80-grit). Voor al het andere – toner, exfoliants, nagellakverwijdering – ik gebruik andere katoen.

Ik was gelukkig van $ 9 per pakket uit voor het Shiseido-katoen, tot op een dag, ongeveer 2 jaar geleden, de Shisido Counter Lady meed me dat de prijs binnenkort op de hoogte was … tot $ 11 per pakket! Dat is een toename van 22%! In mijn gedachten kruiste dit over een denkbeeldige drempel, en dit artikel werd “te duur”. Ik haastte me om een ​​halve dozijn packs van het katoen aan te schaffen aan de prijs van $ 9. Mijn huidige voorraad is nog steeds de prijs van $ 9, maar het aanbod wordt afneemt. Toen begon ik op te merken dat drogistersmerken uit hun eigen versies van vierkante gezichtspotten kwamen die er achterdoos uitzien op de Katoenverpakking Shisido:

Dus ik ging uit om erachter te komen of ze dupes zijn!

Laten we eerst het hebben over het gezichtsmatige katoen van Shisido of de “Controle” voor deze vergelijking:

Shiseido Facial Cotton – $ 11 voor 165 vellen (warenhuizen, drogisterijen, online)
Dit is het hoogtepunt van luxe gezichtskatoen. Het is zacht, maar toch duurzaam. Het is pluisvrij. Het is absorberend, zodat het vloeistoffen vasthoudt zonder druppelt. Het is gemaakt in Japan en het is gecertificeerd om vrij te zijn van schadelijke stoffen van Oeko-Tex Conventional 100. Ik kan niets anders bedenken om hierover te zeggen, behalve dat het prijzig is. Dit gaat nooit in de uitverkoop, en met mijn eenmaal per dag gewoonte kost het ongeveer $ 24,33 per jaar. Dat lijkt niet slecht, toch?
Stash waardigheid: 10/10

Kit Premium Square Cosmetic Pads – $ 8.59 voor 165 Count, 85G (Rexall)
Dit is het privé-merk van Rexall. Dit is geen dupe voor de Shisido door een stuk, maar het was OK. Het had een glad oppervlak en een pluizige kern. Ik vond het een beetje ruw tegen het oog, en het was niet zo absorberend als de Shisido. Dit is gemaakt in China. Ik kocht dit op 40% korting op de normale prijs, dus ik ben niet te boos. Dit kan een stap zijn in kwaliteit voor diegenen die het gezicht katoen willen proberen vergelijkbaar met Shiseido, maar wil geen $ 11 per pakket uithalen. Ik hou van die kit vermeldt het gewicht van het katoen – ik wou dat de andere cottonen net zo goed zouden doen, en dan kan ik ze echt goed vergelijken.
Stash waardigheid: 6/10

Quo Luxury Cotton Facial Pads – $ 7,50 voor 165 Count (Shoppers Drug Mart)
Ik was hiervoor erg enthousiast voor – de frosted tas, het woord “luxe” … Shoppers verkoopt dit recht naast de Shiseido, maar dit was een bedrieglijk product! Niet alleen was het niet luxueus, het was de minst zachte (en het voelde zich ronduit krassen op mijn oog) en minst absorberend van degenen die ik heb geprobeerd. Grote Phoey op Shoppers! Het enige waar ik dit voor zou gebruiken is Nail Polish Removal – dat is hoe ik dit pakket zal gebruiken. Goede zaak Dit was de minst dure uit de 3 typen. En het gaat vaak voor 25% korting. Dit wordt ook in China gemaakt.
Stash waardigheid: 4/10

Zoals je kunt zien, wanneer ik de 10 stukjes van elk katoen stapzet, is de fluffiest shisido. Ook heeft Shisido niet de gekartelde scherpe snijranden die een beetje krassend zijn. Het rougher-oppervlak van quo is hier ook te zien.

Ik trok de katoenen uit elkaar enigszins en vouwde ze vervolgens om te laten zien hoe ze vasthouden, en hoe staky elk was. De Quo One was veruit de meest sympathie en hield zijn vorm niet zo goed als de andere twee.

Het enige dat ik zou zeggen was een verbetering van Shiseido is dat zowel kit als quo hersluitbare tassen hebben – ik dacht altijd dat het nogal low-cost van Shiseido was om gewoon een tas te hebben zonder eventuele perforaties voor het openen van het, of een hersluitbare strip. Dus helaas, de kit en quo zijn geen dupes voor Shiseido. Ik denk dat ik $ 11 per pack voor de Shiseido zal afvouwen zodra mijn stash van $ 9 packs klaar is.

Heb je Shiseido Facial Cotton geprobeerd? Heb je er minder dure dupes voor gevonden? Wat is je favoriete gezichtskatoen?

Deel dit:
Delen

Klik om dit te e-mailen naar een pal (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Muji Cut Cotton White – Shiseido Facial Cotton Dupei Gaat dit post een “ontdekkingsreis” en houd het een mysterie over de vraag of de muji een dupe is of niet voor de Shisido, maar ik ga gewoon naar buiten komen Jij dat ja, de muji cut katoen in het wit is inderdaad een haalbare …
1 maart 2017in “Beauty”

Shiseido Bevrediging Instant Treatment Eye MaskShiseido Baby’s Directe behandeling Oogmasker ($ 72 voor 12 paren) is iets dat ik ben benieuwd naar FOR A Tile omdat het een geweldige beoordelingen online heeft. Ze zijn duur, voor $ 6 per behandeling, dus ik heb me verzetten om ze te kopen. Op een dag kwam mijn medewerker (degene die me alle freebies gaf) aan het werk en gaf …
8 mei 2015in “Beauty”

Project Focus 10: Muji Cut Cotton Ecruutoday’s Project Focus 10 Review is geen make-up, maar iets om make-up te helpen verwijderen; The Muji Cut Cotton Ecru: Dit is mijn meest gebruikte projectfocus 10 Item – ik heb het ‘s nachts gebruikt om mijn oogmake-up te verwijderen sinds het starten van deze serie. Mijn basis van vergelijking zal tegen de Shisido zijn …
21 maart 2016in “Beauty”