0

Inchecken: Swooning over Chanel Nail Polish, Briogeo Haarolie en een dutje nodig …

July 8, 2022

Niet dat ik een andere Chanel nagellak nodig heb, want, zijkant, ik probeer mijn schoonheidscollectie te houden, gestroomlijnd op alle fronten, Buuuuuuut Ik zag deze Navy Blue Stunner op Chanel’s Beauty Community Instagram Feed en Swooned! Het was een flauwvallend moment, vertrouwen.

ADVERTENTIE

Het herinnert me een beetje van de schaduw of in bepaalde hoeken, maar helderder en iets minder humeurig.

Chanel Le Vernis Nail Color in Orage, $ 27

Terwijl we op het onderwerp zijn van het proberen om dingen gestroomlijnd te houden, was ik vanmorgen het kleine ijdelheidsgebied opruim in mijn badkamer en debeerde ik of ik deze fles Briogeo niet zou houden, wanhoop reparatie van de behandelingsolie. Ik heb het een tijdje terug, en het is een beetje lastig om te gebruiken.

Een kleine Sephora-pitstop
Ik kocht het deels omdat ik de bloemen leuk vind en deels omdat ik het leuk vind om een ​​niet-siliconen haarolie te hebben, maar eh, het is gewoon OK. Ik moet heel voorzichtig zijn met het bedrag dat ik gebruik, omdat geen grap, één druppel te veel, en mijn haar eindigt super vettig en plat. Niet schattig!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik heb een manier gevonden om het te laten werken door een paar te mengen in een verlof-in conditioner (mijn go-to is Odele’s op dit moment), maar het verschil in mijn haar is echt niet significant, dus ik won waarschijnlijk ‘ t koop het opnieuw. Ik ben nog steeds op jacht naar een haarolie zonder siliconen, dus als je iemand hebt om aan te bevelen, laat het me weten.

Een ander ding dat ik ontdekte terwijl ik mijn ijdelheid maakte – deze kleine kleine pot van Laneige Water Slaapmasker. Ik heb het afgelopen juni van Sephora als een gratis verjaardagscadeau, en ik heb het maandenlang gehad, maar heb het niet aangeraakt, dus vandaag, na mijn douche, heb ik het gebruikt om mijn lichaam te hydrateren. LOL! Ik denk dat het beter is dan alleen maar laten zitten.

Nou, hallo daar Rosie-pose!
En je weet wat, mijn huid voelt behoorlijk zacht. Ik zou het misschien gewoon op mijn gezicht zetten. LOL!

Ik hoop dat alles aan het einde goed is. Dingen zijn hier goed, gewoon een beetje drukker dan normaal. Ik had deze week een zwenk van deadlines aan het werk, en dat gekoppeld aan alle vakantievulling Connor heeft gaande (een recital afgelopen weekend en een kerstprestatie gisteravond), ik ben hard geworden van de ene taak naar de volgende.

ADVERTENTIE

Voel je de vakantiegeest al? Voor Kerstmis dit jaar, denk ik aan het vragen van de kerstman om me een blok van vijf uur aan mezelf te geven, zodat ik een dutje kan doen! Nu zou dat een kerstmuts zijn.

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen