0

Dit of dat: alles over die basis

July 11, 2022

Allllll over die basis vandaag!
Er is iets aantrekkelijks over de jacht naar de beste combinatie van base producten voor onberispelijke (of bijna perfecte) huid, zelfs als mijn favoriete grondslagen en concealers deze dagen niet veel actie krijgen vanwege #masklife. Ik ben nog steeds (en zal altijd) genieten van de uitdaging om mijn basisproducten toe te passen.

Op die nota is het tijd voor deze nieuwste editie hiervan of dat! Vandaag is alles over Foundation en Concealer …

ADVERTENTIE

Hoe te spelen

Kies een of de ander voor elk van de onderstaande vragen en kopieer / plak uw antwoorden in de opmerkingen. Kan niet wachten om je picks te zien! De mijne zijn hieronder gegeven. ?

Knippen en plakken

Foundation of getinte moisturizer?

Wilt u liever een fundament die perfect bij uw huidtint past, maar niet zo groot bij het afmaken van poriën en fijne leugens, of een fundament die perfect de textuur uitschakelt (zodat uw huid is als poriën als baby’s, maar is Juuuust een smidgen in termen van kleur?

Crème of vloeibare concealer?

Sheer of gepigmenteerde concealer?

Stick Foundation of Powder Foundation?

Sheer-, medium- of full-coverage foundation?

Matte of dewy afwerking?

Zou je liever je base mopperen met een spons of een borstel?

Drogisterij of warenhuis Foundation?

Foundation of getinte moisturizer?

Ik heb een echte make-up Sophie’s keuze met deze, want, aan de ene kant, ik hou van de flexibiliteit van een fundament (je kunt het gemakkelijk uit het toevoegen van een paar druppels mac-strobecrème), maar aan de andere kant , het gemak van een getinte moisturizer kan niet kloppen.

Gahhh. Ik denk dat ik voor dit moment in de tijd zou kiezen voor de getinte moisturizer, gezien het feit dat het veel gemakkelijker is en degene zou zijn die ik veel waarschijnlijk zou zijn om het eerst te krijgen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Zou je liever een fundament hebben die perfect bij je huidtoon past maar een beetje textuur aantonen, of een fundament die perfect de textuur uitstoot (dus het lijkt poriën), maar is een smidgen in kleur?

Stichting die perfect bij mijn huid past, alstublieft. Opnieuw … gemakkelijker te hanteren. Ik wil niet omgaan met corrigeren van kleur! Alleen de gedachte aan het draagt ​​me neer. LOL!

Crème of vloeibare concealer?

Vloeistof.

Sheer of gepigmenteerde concealer?

Sheer voor het onder-oog, gepigmenteerd voor mijn wangen.

Stick Foundation of Powder Foundation?

Stick Foundation, 100%.

Sheer-, medium- of full-coverage foundation?

Sheer, alstublieft.

Matte of dewy afwerking?

Bedauwd.

Zou je liever je base mopperen met een spons of een borstel?

Kwast.

Drogisterij of warenhuis Foundation?

ADVERTENTIE

Het is prima, maar ik ga kiezen voor fundamenten van warenhuis, omdat ik in het algemeen hou van hoe gewichtloos ze zich op mijn gezicht voelen.

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen?