0

Make-up en charme blog Monday Poll, Vol. 676

September 4, 2022

Dus … Wat is de maandag-poll?

Uitstekende vraag! Het is niet, in tegenstelling tot zijn naam, een echte peiling, zoals met kleine clicky-knoppen. Het is gewoon een lijst met vijf veel min of meer willekeurige vragen die ik elke maandagochtend op deze blog heb gepost voor de vroegere kwadrillionjaren (sinds 2007). Ik hou van het lezen van je antwoorden, en het helpt me mijn week tot een goede start te krijgen. ?

1. Zou je liever een ninja of een piraat zijn?

Ninja! Ze dragen allemaal zwart (een goede kleur voor mij) en zijn meestal niet op een boot (ik krijg gemakkelijk zeeziek). En over het algemeen lijken ze minder stinkend dan piraten?! Ik ben Dunno als een van dit waar is, maar in mijn gedachten is het. LOL!

2. Camping of glamping?

Kamperen Als iemand anders opneemt en de camping afbreekt. Glamping als ik de volwassene moet zijn en het doe, ha!

ADVERTENTIE

3. Van welke lippenstift was je echt toen je voor het eerst gingen met het dragen van make-up?

Mijn eerste “Fancy Lady” Lipstick was een zeer lichte romige magenta door Clinique – heel laat ’80s! Ik zie het zilveren geval in mijn hand als het tijd was om op te raken. Ik was ook echt in Revlon Lipsticks toen.

4. Hoe blijf je meestal afgelopen 3.m.?

Ik ben meestal tijdens het heksuur, maar het is nooit expres. Iedereen wil een slapeloosheid? Ik geef het je gratis aan jou!

5. Een domme zorgen heb je?

Ik ben irrationeel bang voor regenwormen. vooral de lange.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

6. Wat is de beste kamer in het huis?

Ik hou van mijn woonkamer in de middag; Het is comfortabel en heeft het beste licht.

7. In welk deel van Make-up ben je het beste?

Ik denk dat ik redelijk goed ben in het verkrijgen van base make-up om eruit te zien als een huid. Ook waren er ooit smokey ogen mijn jam!

8. Welke tekenfilms heb je gezien toen je een kind was?

Scooby Doo was altijd op het huis van de babysitter. Ik herinner me ook hij-man en ze-Ra een groot probleem zijn.

9. Tekst u of belt u meer?

Ik sms meer, ook al ben ik ‘s werelds langzaamste texter!

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

P.s. Hier zijn de vragen om te kopiëren / plakken met uw antwoorden in een opmerking. Spreek binnenkort met ya.

1. Zou je liever een ninja of een piraat zijn?
2. Camping of glamping?
3. Van welke lippenstift was je echt toen je voor het eerst gingen met het dragen van make-up?
4. Hoe blijf je meestal afgelopen 3.m.?
5. Een domme zorgen heb je?
6. Wat is de beste kamer in het huis?
7. In welk deel van Make-up ben je het beste?
8. Welke tekenfilms heb je gezien toen je een kind was?
9. Tekst u of belt u meer?

P.p.s. Hallo en blij maandag, mijn adembenemende vriend! Hoe gaat het met je einde? Ik doe het vandaag goed. De zon is uit, ik drink nu nu koffie … Over het algemeen voel ik me optimistisch over de komende week.

Ik ben geschokt om mezelf te horen zeggen dit hardop, maar gisteren deed ik * in het weekend iets *. Ik weet het, wat gaat er zelfs meer uit?

ADVERTENTIE

Onze FAM-BAM ging naar SF om de immersive van Gogh-tentoonstelling te zien. heb je ervan gehoord?

Het is een beetje als een van Gogh-schilderij tot leven gebracht. Je bevindt zich in deze substantiële kamer (in sociaal vergename cirkels die op de grond worden geprojecteerd) omdat sommige van de vele bekende schilderijen van Van Gogh op de muren worden geprojecteerd met muziek die op de achtergrond spelen. Terwijl je een kijkje neemt naar de schilderijen, delen van hen daadwerkelijk verplaatsing en stromen met de muziek, dus je voelt je alsof je in het midden van de kost staat, ademhalingswerkzaamheden. Het was zo cool. Mijn favoriete deel was de bekende Irissen-schilderij; Het begon met wat leek op vuil dat op de muren werd geprojecteerd, toen zagen we wortels die langwerpig en groeien zagen, dan bladeren het schieten naar boven en uit de wortels, en dan ontluikende bloemen en bloeien. Het was een explosie van kleur! Ik heb zelfs een beetje tranen omdat ik zo overweldigd was met hoe prachtig het was.

Als je ooit de kans krijgt om te gaan, raad ik het ten zeerste aan.