0

Mac Unsung Heroes: Swiss Chocolate Eyeshadow

May 24, 2022

Heb je een prachtige tand?
Ik was vorige week in het fitnesscentrum toen we over desserts begonnen te spreken (dit zijn de dingen die je doet als je rondhangt met veel mensen die HIIT samen doen, je praat over desserts!), Evenals de leraar, Nicol, verklaarde dat als je iets chocolaty voor haar hebt, ze over het algemeen toast.

Ik ben exact dezelfde methode met chocoladedesserts en oogschaduw, evenals met name Mac Swiss Chocolate Oogschaduw.

ADVERTENTIE

Chocolade heerlijk
Wat is een onbezongen make-upheld? Voor mij is het een vaak onderschatte make-up-makeup, een langetermijncollectieproduct dat scoott onder het radarscherm van veel make-up-enthousiastelingen, maar op regelmatige basis roteert mijn wereld. De langlopende Unsung Heroes-serie heeft een paar van mijn favorieten.

Oh, mijn goedheid, ik gebruik deze tinten voor meeres! – Zowel en ik begin het in de herfst veel vaker te boeien, omdat ik de methode leuk vind die het kijkt met vampy herfst bessen, bordeaux, paars en witte wijnlip tinten. Een beetje Mac Swiss Chocolate Toegevoegd aan je oogschaduwmix bindt wat samen in een Deeee-wouwe chocolade boog.

Ik gebruik Swiss Chocolate in mijn vouw en Mac Heroine Lipstick

Geen betrekking op het rood.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik herhaal! – Geen betrekking hebben op het rood, aangezien Matte Reddish Brown Swiss Chocolate toeslaat dat delicate balans tussen rood is en niet zo goed is, dus je ziet er niet uit alsof je demon-ogen hebt, oké?

Het functioneert een beetje als Mac Saddle in dat je je lichtere bruine vouwtekleur kunt doen, allereerst (kleuren zoals zacht bruin, evenals textuur, trouwens, uitstekend in de vouw met Zwitserse chocolade), evenals dan lagen Zwitserse chocolade Aan de bovenkant, maar als je de ruimte ertoe laat om in die vouwkleur op te voeden, lijkt het je vouw te verdiepen.

Nu, in plaats van een oranje bruin als zadel, is Swiss Chocolate een stuk meer van een roodachtig bruin. Het is nog steeds warm en bruin, maar ik hou van zadel met warm bruin, perzik evenals koraallipsticks en blozen, evenals zwitserse chocolade met bessen, pruimen, enz.

Zwitserse chocolade, zachtbruin evenals zadel
De rode tonen van Zwitserse chocolade maken echt blauw, eco-vriendelijk en hazel-ogen Pop imo, maar weet je, ik heb bruine ogen, evenals ik geloof dat het ook uitstekend lijkt op bruine ogen, vooral als je een gebronsde bruin doet of roodachtige bruine voering zoals Mac Teddy of Mac Costa Riche. Het is perfectie.

Mac Bamboo Eye Shadow (Deksels), Mac Swiss Chocolate Eye Shadow (Crease), Mac Teddy Eye Kohl (waterlijnen evenals lagere wimperlijnen), Chanel onnavolgbare mascara (wimpers) en covergirl Bombshell Intensity Liner (bovenste wimpers)
Ik heb gehoord dat sommige mensen aangeven dat ze problemen hebben met het mengen van de Zwitserse chocolade. Ik heb dat mezelf niet ervaren, maar als het iets is dat je eerder tegenkomt, hier zijn enkele dingen die kunnen helpen. Zeer eerst een primer neerleggen, natuurlijk, evenals als je primer niet goed lijkt te werken met Zwitserse chocolade, probeer dan een dunnere laag van primer te gebruiken. Dat lijkt het mengen veel gemakkelijker voor mij te maken.

Nadat u uw primer hebt toegepast, wacht dan erop om volledig droog te zijn. Meng dan een beetje transparant poeder bovenop, omdat het poeder zowel als buffer tussen je oogschaduw en je primer zal fungeren, waardoor die poederkorrels worden uitgeschakeld en schuif het beter.

Mac RicePaper Gelaagde onder Mac Vanilla op mijn wenkbrauw, Mac Bamboo, evenals Mac-zadel in de vouw, Mac Swiss Chocolate op mijn deksels en Mac Ricepaper in de binnenhoek, evenals Mac Smolder Eye Kohl gegarneerd met Mac Carbyler Mijn bovenste wimpers, Mac Costa Riche op mijn water, evenals lagere wimperlijnen, evenals chanel onnavolgbare mascara in 10 op mijn bovenste en onderste wimpers.
Zwitserse chocolade gaat goed met zo veel traditionele Mac-neutralen. Vaak draag ik het met blote onderzoeksstudie of legde lage verf pot, dan, zoals ik al zei, ik zal textuur, bamboe of zacht bruin in de vouw toevoegen. Om de vouw verder te definiëren, voeg ik een beetje Zwitserse chocolade toe in de vouw en de buitenste V.

Ik hou van Mac Brule te gebruiken om te markeren als ik er zoiets uitziet, maar RicePaper ziet er ook goed uit. Ding is, de Shimmer van REAKPER heeft veel meer van een ’90-sfeer (wat geweldig is, maar het kan echter worden gedateerd), vooral als je het op je bruine bot zet, dus ik zal het normaal gesproken op mijn deksel houden evenals in de binnenhoek.

Een pan van Mac Swiss Chocolate wordt nu aangeboden voor $ 16 in de langetermijnlijn, maar als je een type lege paletten hebt, kun je wat deeg redden door een van de vulling pannen in plaats daarvan te krijgen, wat $ 6 is.

ADVERTENTIE

Zwitserse chocolade is een opmerkelijke herfstkleur! Ik hoop dat je het eens inspecteert.

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen