0

Niets zegt: “Ik hou van Shimmer!” Zoals de nieuwe Mac-objecten van genegenheid roze en rose pigmenten en glitter set

August 1, 2023

de $ 35 MAC-objecten van affectie roze en rose pigmenten en glitter set
Moet ik een beetje op mijn deksels of in de innerlijke hoeken dekken? Hoe zit het met het bovenstaande of onder mijn wenkbrauw? Bovenop mijn bovenste jukbeenderen? De boog van mijn Cupido? Misschien moet ik een beetje mixen met mijn lichaamslotion om mijn schouders en benen te fonkelen. Of moet ik gewoon de hele pot over mezelf gieten alsof ik een slecht meisje ben in een Billy Idol-video? (Notitie voor zichzelf: houd je tong niet uit als je dit doet, want dat zou een slecht idee zijn.)

MAC-objecten van affectie roze + rose pigmenten + glitter
Ah … Denk maar aan al het glanzend, sprankelende dingen die je kon doen met de nieuwe Mac-objecten van genegenheid roze en rozenpigmenten en glitter set. geweldig voor meisjes die van keuzes houden.

ADVERTENTIE

Swatches vanaf links: pigment in gefluister roze, pigment in bruin, pigment in roos, glitter in regeering van rijkdommen en pigment in erfgoedrouge
De $ 35 Set ($ 42 CAD), een van de vier MAC-pigmenten en glitter sets met 27 oktober tot Maccosmetics.com en 6 november tot winkels, omvat vijf kleine flessen (elk 0,09 ounces), vier van hen losse Mac-pigmenten en de andere een Mac Glitter.

Twee van de pigmenten – rozeachtig bruin tan (die er geweldig uitziet op deksels met zadel en zacht bruin in de vouw) en tuigen bruin erfgoedrouge – zijn favorieten van mij, maar ik hou van de hele selectie. Goede keuzes voor kleuren om te dragen met de rijke burgundijsen van de herfst, purpels en kopers.

Met een Mac Lipglass voor schaal

ADVERTENTIE

Roze en Rose is een van de vier pigmenten en glitter sets (de anderen zijn 1) goud en beige, 2) zilver en blauw, en 3) brons) komende 27 oktober tot de Mac-website en 6 november tot 1 januari 2015 naar winkels.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen