0

100 dagen no-buy

June 13, 2022

Vandaag is mijn officiële 100 dagen van mijn no-buy! * gooit confetti *
Mijn no-koop is voornamelijk gericht op het niet kopen van make-up / huidverzorging volgens mijn richtlijnen (geen webnieuwe producten tenzij het een voltooid product aan te vullen). In een lagere mate wijd ik evenwicht om geen onnodige kleding aankopen te doen. Ik zal niet liegen, het is moeilijk, met name in de vroege dagen van de verkoop van de goedkeuring en het sluiten van Target Canada (vandaar dat ik mijn no-buy in januari in januari breken en opnieuw moeten opstarten). Om deze mijlpaal te markeren, heb ik mezelf een badge gegeven:

Ik deelde mijn ontwikkelingsrapport op 28 dagen en ik ben van plan mijlpaalvolteringsberichten te doen om mezelf verantwoordelijk te houden. Nu ik mijn 100-daagse badge heb, als je overweegt om een ​​niet-koop of een lage koop te doen, geloofde ik dat ik wat tips zou delen.

Een inventaris innemen
Het lijkt misschien vervelend echter een voorraad van al je huidige voorraad is praktisch om echt precies te waarderen hoeveel make-up je bezit. Het helpt eveneens tot vriendelijke en categorizing producten om te zien of er mogelijk duplicaten of zelfs spaties in uw collectie zijn. Deze informatie zal helpen om uw make-up in de toekomst te kopen.

Winkel je stash
Ik weet het, dit is de mantra voor veel van ons geen / laag-kopers. precies hoe werkt dit precies? Nou, een echt voorbeeld voor mij is: ik wil echt echt de NARS-stralende romige concealer. Het kopen van mijn voorraad wordt blootgesteld aan het feit dat ik de maybelline al bezit in vorm me concealer die naar verwachting een dupe zal zijn. Dus ik moet die eerste gebruiken – ik heb ook een greep van andere onder oogconfealers die ik vereiste om te gooien of op te zetten:

Een andere techniek om je voorraad te kopen, is om make-up te produceren, ziet eruit vanuit je huidige make-upcollectie om dingen vers en interessant te houden. We zijn allemaal naar nieuwe en glanzende dingen aangetrokken, maar hoe zit het met de vergeten edelstenen die in je voorraad zijn verborgen? Graven in mijn collectie en mijn make-up draaien kijkt me een verse vooruitzicht op wat er in mijn make-upcache zit: ik her onlangs onontdekte mijn vergeten Tigi-oogschaduwen, die fantastisch zijn!

Verwijder jezelf vanuit e-maillijsten
Het is buitengewoon aantrekkelijk wanneer mijn Inbox “Sale! 50% korting op de hele site! Beperkte tijd! ” op me op elke dag. Ik heb het gevoel dat ik mis als ik niet op een verkoop spring, maar hier is het ding: deze verkopen komen altijd weer rond. Je begrijpt dat ze elk seizoen een seizoensverkoop doen, evenals Black Friday, boxen week rollen rond elk jaar. Ik heb ook e-mails met “We missen je! Kom terug, hier is een discount-code “. Dit is een klantretentiestrategie en ik ga niet herfst voor hun trucs! Elimineer jezelf uit de distributielijst, of verwijder gewoon elke dag al uw marketing-e-mails (Gmail is hiervoor handig omdat ze al mijn promoties-e-mail scheiden op een apart tabblad).

Maak een verlangenlijst
Het is onrealistisch om van alle wensen en wensen af ​​te komen tijdens de periode van no-kopen, ongeacht hoe lang het ook is. In sommige gevallen maak ik me bezig dat ik niet op zoek is om dat product te kopen dat ik op tv heb gezien, of uitcheckte op in een blog of magazine, dat ik er niet meer van zal herinneren iets geweldigs. Daartoe heeft ik ook mijn verlangensvermelding opgenomen als onderdeel van mijn make-up-spreadsheet, om ervoor te zorgen dat ik producten en schaduwen kunnen noteren, denk ik misschien aan het kopen wanneer mijn no-buy voorbij is. Ik heb ook een Pinterest-pagina waar ik op een visuele manier mijn lemmingen noteer.

Vermijd verleidingen
Als je een impulsieve shopper bent, is het waarschijnlijk het beste om te voorkomen dat ze naar winkels gaan die zich alleen focussen op schoonheidsproduct zoals Sephora en Ulta. Ik begrijp dat het meest waarschijnlijk onrealistisch is om te voorkomen dat ze naar de drogisterij gaan, maar als je moet gaan om je hoestmedicijn op te halen, ga je rechtstreeks naar het juiste hoestmedicatie, evenals het voorkomen van browsen of blijvend in het schoonheidssectie. Verleid jezelf niet onnodig! Ga kopen bij de drogisterij met een lijst, als je moet.

Probeer voor het plegen
Zeg dat je jezelf ontdekt bij Sephora en je hebt je eis overgehaald dat Miracle Serum of Foundation dat je huid foutloos zal maken. Stop, afname evenals roll! Sephora is buitengewoon geweldig over het aanbieden van proberen voordat je monsters koopt – hun bedrijfsontwerp is ontwikkeld op bemonstering! Vaak zal het eerst een product testen van een product besparen, aangezien de prestaties versus verklarend meestal niet uitlijnen.

Ondersteuningssysteem
Misschien heb je ontdekt dat ik niet heb opgemerkt “vermijd make-up blogs” op deze lijst, omdat ik geloof dat het gezond is om een ​​uitlaat te hebben. Online blogs en forums bieden een “vensterwinkel” -ervaring en kunnen eveneens een ondersteunende sfeer bieden voor degenen onder ons op no-koops (net als toen ik die noodsituatie Mac Lemming had). I feel as though I have a friend system with my comply with No-Buyers! It’s most likely simpler for onDe internetmensen om te begrijpen wat je gaat dan je echte leven niet-make-up consumed buddies (I telefoontje noem ze make-up huggles). Misschien moeten we een Muaa (make-upverslaafden anoniem) moeten beginnen?

Voor degenen onder u die momenteel een lage koop of geen koop doen – wat zijn uw suggesties om op het goede spoor te blijven?

Deel dit:
Delen

Klik om dit te e-mailen naar een goede vriend (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Accountability Summary (+ Makeup Inventory) Bij het evalueren van mijn publicatiegeschiedenis, besefte ik dat ik nooit een jaarlijkse samenvatting heb gepubliceerd van mijn Lo-Buy / No-Koop-verantwoording. Evenals ik geloof dat ik begrijp waarom … sinds ik een stiekeme cheat ben! : P Laten we een beetje terugspoelen. Als je hebt voldaan aan mijn blog omdat de vroege dagen, begrijp je dat dit …
29 januari 2018in “Beauty”

NIEUWE TAG: Nee Koop / Lo Koop Tag! Het concept om dit label te produceren, kwam uit een discussie met StyledWithjoy in het reactiesgedeelte van een van mijn berichten een paar weken geleden. We zijn allebei op geen te kopen voor 2015, evenals we hebben gekozen, we hadden een locatie nodig om te communiseren. Als je op geen koop bent …
18 maart 2015in “Beauty”

NIEUWE 2017 FOCUS: No-buy-low-koop Hybridso, het is een afwikkelingstijd! Ik speelde met het concept van het doen van een samenvatting van mijn jaar lang goedkoop voor 2016, maar als je hebt voldaan aan op de reis, kan het worden samengevat als dit: goedbedoelde. 😉 Ik begon al vroeg in het jaar, maar ik heb mezelf in …
2 januari 2017in “Beauty”