0

Wat zijn 9 make-up / schoonheid dingen die je nog nooit eerder hebt geprobeerd?

September 12, 2022

Tanden bleken? Microblading? Vogel ? POP-gezichtsbehandelingen? Vlees je haar? een pruik dragen? Een mani of een pedi? Ik vraag ‘want deze video van 9 dingen van 9 dingen die Mariah Carey nog nooit eerder heeft geprobeerd (het verwijderen van een vlek met een tijpen, echt MC? Hoe is dat mogelijk als je twee kinderen hebt?) Ik denk aan het denken …

Wat zijn sommige dingen – populair of anderszins (vis pedicure, iedereen?) – Heb je het niet geprobeerd?

ADVERTENTIE

Hier zijn negen van mij …

9 make-up / schoonheid dingen die ik nog niet eerder heb geprobeerd

Ik heb nog nooit een spray tan geprobeerd.

Ik heb nog nooit een eyelash perman geprobeerd, hoewel ik echt wil! (Ik hoor het leven veranderen.)

Ik heb nog nooit geprobeerd een glitter gezichtsmasker aan te brengen, meestal omdat ik het gevoel heb, wat is het nu zin ​​om in een gezichtsmasker te hebben? Als ik ga schitteren in een masker, die schittert beter iets doen, zoals hydrateren of exfoliëren.

Ik heb nooit clip-in pony geprobeerd! Ik wil er wel wat, want wanneer die willekeurige dringt aan om mijn pony-staking te snijden.

Ik heb nog nooit een vis geprobeerd? Pedicure en denk niet dat ik ooit zal, omdat het er echt netelig uitziet.

Ik heb nog nooit ooglash-extensies geprobeerd

Ik heb nooit haarextensies geprobeerd.

Ik heb nog nooit geprobeerd mijn brows microbladed te krijgen.

Ik heb nog nooit geprobeerd een bladmasker in het openbaar te dragen!

ADVERTENTIE

Jouw beurt. Wat zijn een aantal make-up / schoonheid dingen die je nog nooit hebt geprobeerd, en zijn ze dingen die je echt een dag binnenkort wilt proberen? Onderzoekende geesten willen weten.

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen