0

Commentaar om een ​​Egift-kaart van $ 50 te winnen van Sephora! (Eindigt maandag)

March 30, 2023

** De weggeefactie is gesloten **
Deze weggeefactie is gesloten, evenals de kampioen is gecontacteerd (gefeliciteerd, Marisa !!!), maar inspecteer de volgende zaterdag echter terug voor nog een giveaway van Sephora.

Stijg evenals glans, ochtendglorie. Het is Caturday!

De voorspelling van vandaag vereist fragmentarische ochtendmist, zo veel als zonneschijn en temps in de low-to-medio jaren 70 bij de middag. Je neefje zat momenteel achter me op de woonruimte.

ADVERTENTIE

Eigenlijk is hij vanmorgen niet naar buiten gegaan, want ik heb maar een paar minuten opgenomen, en je begrijpt zijn routine … hij moet de heuvel allereerst elke ochtend elke ochtend vóór de drukte van de gemeenschap en drukte onderzoeken Gaan, dus hij is niet blij over deze huidige afwijking van zijn routinematige schema.

Wat heeft de afgelopen nacht gedaan? Heb je iets plezier gedaan? We gingen gewoon naar een film langs de straat. Danny Collins, in de hoofdrol al Pacino en Annette Bening? Het is het oude verouderende rocker-motief, maar ik hou altijd van die. Het is fascinerend om precies te zien hoe bekende mensen interactie hebben met de wereld. Het lijkt soms een uiterst eenzaam leven, zelfs met alle voordelen.

Vandaag blijf ik gewoon in het huis, misschien naar de blauwe schuur om een ​​salade te krijgen voor de lunch, maar ik moet – of ik wil tenminste echt – op het gebied van het opzetten van mijn dektuin. We maken dit de zomer van de tomaat, dus we moeten de oude potten van vorig jaar opruimen, de potten afsluiten met verse potmix, evenals een aantal planten begonnen. El Hub bracht de andere dag zeven grote zakken met potmix, dus het is tijd om een ​​beetje vies te worden.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Anders dan dat, ik weet het niet … Misschien plannen voor een of twee reizen. We geloven eraan meer naar Tahoe, evenals misschien het grote eiland. Misschien ook een korte reis naar Portland, omdat we daar een aantal vrienden hebben.

Moet de tijd nemen om de plannen te maken, hoewel; Anders zal het oktober zijn voordat we het begrijpen.

ADVERTENTIE

Ik hoop dat je een fantastisch weekend hebt, mijn vriend. veel succes in de weggeefactie, evenals zal ik snel met je praten.

Eén (1) Sephora Egift-kaart inclusief $ 50 verzonden naar de kampioen per e-mail (internationale lezers, kunt u ervoor kiezen om in plaats daarvan $ 50 te ontvangen door PayPal).

Voer in door een reactie hieronder te laten.

Open voor U.S. Evenals wereldwijde lezers.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te gaan (of anderszins een volwassene op basis van je regionale wetten).

Uw commentaar kan helemaal over alles zijn, hoe dan ook, hier zijn enkele concepten als u vastzit:

Waarheid of durf?

Iets dat je geniet van de smaak van hoe niet de geur?

Op een schaal van 1-10, precies hoe gaat het met je op bullsh * ting?

Heeft een complete vreemdeling je ooit geholpen?

Ik ben een extreem __________ persoon.

Wat is een paar van het jargon van je beroep?

Één toegang per persoon.

U moet een geldig e-mailadres gebruiken om te winnen.

De weggeefactie eindigt op maandag 20 april 2015 om 11:59 uur (Pacific Time).

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen