0

Heb je tijdens quarantaine het haar (de jouwe of iemand anders) gesneden?

October 6, 2022

hak!
Nog niet! Em Hub heeft echter net een aantal Wahl Clippers van Costco en is net zo goed aan de gang en op ongeveer precies hoe ze naar verluidt goof-bewijs zijn, evenals precies hoe ik zijn haar voor hem volledig moet verslaan, evenals ik het gaat goed …

Aan dat zeg ik “RUH-ROH!” ? Er zijn veel haar-geassocieerde taken die ik relatief goed doe … Hallo, ik heb mijn eigen vrouw-bits gewaxt (te veel info?!). Maar geen van mijn thuis kapperspogingen zijn ergens goed gegaan.

ADVERTENTIE

Ik zal je laten begrijpen of ik per ongeluk (of misschien onbewust) een katachtige deal met op de zijkant van zijn hoofd snijdt. ?

En jij? Heb je al een soort haar in quarantaine gesneden?

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

P.s. Tgif!