0

Zondag met tabbladen de kat, make-up evenals charme blog mascotte, vol. 672

September 17, 2022

Zoals u weet, was vandaag wereldwijde katachtige dag. Als tabbladen in de buurt waren, weet ik zeker dat hij een zoomtelefoongesprek zou hebben opgezet met al zijn wereldwijde katachtige vrienden, evenals hij niet had gehad mijn hulp nodig hebben. Hij was behoorlijk bekwaam toen het betrof het gebruik van technologie. In feite gebruikte hij de veronderstelling dat mensen en andere katten over zijn grote looks naar zijn voordeel hadden … nou, weet je, ze zouden hem zien en veronderstellen dat hij ook nog een vrijheid zonder enige substantie was Hoewel hij niet precies een wiskundig genie was, een La Rosie, was hij nog steeds wijs als afgehandeld om, niet alleen een wereldwijd bedrijfsimperium te runnen, maar hij heeft eveneens verschillende collegiale diploma opgebouwd, gewoon voor de lol.

Begreef je dat hij een doctoraat had in Paleobiologie? Ja ik ook niet! Ik ontdekte op een dag terwijl ik de e-mail opende, evenals een bundel van Harvard. Het was een diploma! In een frame!

ADVERTENTIE

Rosie

Spreken van Ivy League-scholen, Rosie’s Alma Mater is MIT (het MEOW-SSACHUSETTS Institute of Technology). Ze hadden hun jaarlijkse alumni-lunch vandaag, evenals ze wenste een beetje gekleed, daarom ziet ze er liefhebber uit dan typerend in deze foto’s.

Ik was helemaal klaar om haar naar SF te rijden voor de lunch (zij was de keynote-luidspreker), maar het was aanraking en koos voor een moment sinds Harris de community Feline Ruffian stopte. Ja, ik veronderstelling dat hij in de stemming was om in de jungle te rommelen.

ADVERTENTIE

Gelukkig sloeg Rosie en gromde even goed en maakte hem weg, dus we waren in staat om te vertrekken en het op tijd tot de lunch te halen.

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen