0

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip Cheat Evenals Lipstick is soepeler dan een zijden kussensloop

August 30, 2022

Twee kussen-y-pilaren in de Charlotte Tilbury Langetermijnlijn: Pillow Talk Lipstick Evenals Potlood
Yo, als mijn kussen zou kunnen praten, zou het waarschijnlijk een sordid tale van slapeloosheid vertellen, evenals kwijl, ha ha ha! Dat is niet bijna net zo aantrekkelijk als Charlotte Tilbury’s beroemde kussen Talk Lipstick ($ 34) evenals Lip Cheat Lip Liner ($ 22), ik weet het echter het leven van een slapende dame. ?

De kans is groot dat je gehoord hebt over kussensgesprek, de naaktroze lippenstift evenals lipvoering die populair is voor mooi, dus veel verschillende huidtinten, evenals stoten en poching lippen tot hoge, golvende proporties.

ADVERTENTIE

Het is een dure combo … maar als twee lipproducten me wat sappige angelina jolie lippen kunnen krijgen zonder enig type naalden of pijn, indicatie me opdagen!

Gewoon om duidelijk te zijn, noch de lippenstift noch de lipvoering zijn technisch lipplottende producten. Wanneer alleen of samen gebruikt, zijn beide bedoeld om uw lippen er groter uit te laten zien. Op welke manier? Door een gladder dan-glad semi-matte oppervlak te integreren, evenals een over het algemeen mooie roze-bruine naakte kleur.

Zo zacht
Telkens wanneer een merk telefoon iets roept “Universal Flattering”, geloof ik dat het altijd een groot ding is om je verwachtingen te stollen, want laten we ermee omgaan – de lip ecstasy van een vrouw is de pijn van een ander.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik ben een Mac NC42, evenals mijn lippen zijn relatief gepigmenteerd, evenals op mij, zowel de Pillow Talk Lipstick en de voering zijn roze bruin met een beetje beige. Het scheeftert een beetje warm, maar niet zo warm dat het geel-gebaseerd lijkt. Ik krijg absoluut een naakte sfeer, evenals ik hou van de kleur, die is als een mix van Mac Velvet Teddy en Mac half ‘n’ half.

Zowel de lipvoering als de lippie dragen
De lipstick guikt eveneens en smaakt extreem vergelijkbaar met de handtekening van Mac (de voering heeft geen smaak of geur), evenals nu ik erover geloof … wanneer ik zowel de lipstick als de voering, de Combo, de Combo, de Combo, de Combo, de Combo, de Combo, de Combo en de voering, de Combo, de Combo, de Combo, de Combo, de Combo, de Combo, de Combo, de Combo en de voering niet zo goed mogelijk Veelt en ziet er uiterst uit als een mashup tussen een Mac Cremesheen en een Mac-poederkus lippenstift. Het heeft precies hetzelfde licht en een gevederde textuur, samen met een vergelijkbare wazige, semi-matte afwerking. Zeer, extreem net zo goed als zeer comfortabel.

Charlotte neemt het echter mee naar het volgende niveau, omdat de methode beide producten over mijn huid glijden, absoluut superieur is. Ze zijn zo, zo soepel. Geen enkel overslaan, geen slepen, geen soort aarzeling wanneer je de buis of het potlood over je lippen uitvoert. Evenals mijn lippen, na de allereerste toepassing, zie er erg soepel uit.

Kussen-y evenals mollig? Niet zozeer, hoe absoluut soepeler. evenals deze impact duurt een tijdje. Ik spreek vier of vijf uur. Maar aan het uiteinde ervan, mijn verticale liplijnen er veel meer uitgesproken dan ik wil … het is niet alsof mijn lippen eruit zien als een ongelukkig snoei dat wacht om in de vuilnis te worden gegooid, maar ze zien er echter een beetje droog uit.

Ik zal zowel de voering als lippie uiteindelijk aan het lippie, sinds de kleur absoluut mijn ding is, maar ik begrijp niet of ik zou uitstralen als ik als ik op het punt sta om een ​​Mac-fluwelen teddy op te zetten. Terwijl de kussen Talk Lipstick / Liner Combo merkbaar is, geloof ik dat fluweel teddy is vergelijkbaar genoeg, evenals als ik aan het chatten met een complete vreemdeling op straat over Lipstick (zoals men doet, lol!), Zou ik dat doen Probeer een keer kussens te praten, maar ik zou ook willen suggereren dat ze Mac Teddy A Go bieden, gezien het feit dat het een beetje meer goedkoop is ($ 18,50).

ADVERTENTIE

Voor ongeveer exact dezelfde kosten als de kussen Talk Lipstick / Liner Combo, kun je ook drie buizen fluwelen teddy krijgen – een om thuis te blijven, een om in je portemonnee te houden, evenals een om te bewaren als een extra in de situatie Een van de anderen valt in het toilet …

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen