0

Dromen van Vacay met Wander Beauty, Charlotte Tilbury, Mac en nog veel meer

August 27, 2022

Ik werd wakker geworden dat ik vanmorgen op vakantie was. Er waren geen virussen om zich zorgen te maken over, geen freaky-krantenkoppen op het nieuws, of stapels wassen om te vouwen, geen maaltijden om te plannen. Ah…

Toen ik van vakantie droom, impeleert het normaal gesproken een strand, want ik ben een zand, surf en zonmeisje.

ADVERTENTIE

Ik hou van alle tropische plekken, en ik ben even blij op afgelegen, out-of-the-way geheime stranden die alleen gemakkelijk bereikbaar zijn met rickety touwladders, want ik ben in Disneyland-achtige resort-stranden met alle accessrements, waaronder A Grote paraplu, een comfortabele stoel, een schone doucheruimte en een snackshack. (Geef me alle snacks!)

Lopend naar Hideaways Beach op Kauai
Een spel op Sheen, Shimmer en Shine

Je weet hoe wanneer je op het strand op een warme dag bent, je bent altijd een beetje zweterig, zelfs als je gewoon nipt op aardbei scheerijs? Welnu, dat is waar ik naar streefde met de basis in deze look. Ik ging niet noodzakelijkerwijs “zweterig”, maar eerder glinsterend. Er is een all-over subtiele glans op de huid (bedankt, Charlotte Tilbury Flawless Filter), gepaard met heldere, glinsterende plekken stralen van bepaalde gebieden – de binnenste hoeken van de ogen, in het bijzonder en de brug van de neus. Dan is er gewoon de zwakste hoeveelheid glans op de lippen, dankzij een heldere roodachtige koraalloper met een romige afwerking.

Ik weet dat ik de hele tijd over “Char’s” vlekkeloze filter praat, maar echt, het is zo goed. Ik vind het net zo leuk als ik ooit heb, en ik zeg nog steeds routinematig, wat is er in de hel soort magie hier? Wanneer ik het in zich meng en kijk in een spiegel.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Als je het hebt geprobeerd en het niet leuk vond omdat je het gevoel had dat de opalescente afwerking je ertoe zag erweek, probeer het in te stellen met een gezichtspoeder met een matte of demi-matte afwerking. Hiervoor ben ik een enorme fan van Mac Mineralis Skinfinish Natural. en het losse poeder van Chanel is ook goed met een onberispelijk filter. Beide huwen de glans een beetje voor een purrfecte gloed.

Cue het contrast

ADVERTENTIE

Heb je de matte deksels en wimperlijnen opgemerkt? Yup, dat is expres. Ik wilde een vlakkere afwerking op die gebieden om te spelen tegen het intense innerlijke hoekhoogtepunt, en ik draag schaduwen van de nieuwe Wander Appeal Wanderess Escape-palet, die een mix van mat, glinstering heeft en schittert schaduwen van Bruin, brons, goud en perzik (er is ook een pop van wintertalen in). Als je ooit verliefd bent geworden op een van de Estee Lauder Bronze Goddess Palettes, denk ik dat je het leuk zult vinden.

Make-up gedragen in deze look

Ogen: Wander Appeal Wanderess Escape-palet (sunkissed in Crease, naaktstrand over het hele deksel als basis, ‘s nachts bevlekt op wimperlijnen, moonlit en dagdroom toegepast nat in de binnenhoek om te markeren), Mac-koffieliner (whash en waterlijnen), Laura Mercier Caviar Mascara

Lippen: Urban Bracay Vice Lipstick in Tryst

Wangen: Zandloper Radiant Bronze Licht (Bronzer), NARS Appeal Blush (Blush), Mac Whisper of Gilt Extra Dimension Skinfurnish (Markeer op Bovenste Cheekbone en Down Bridge of Nose)

BASE: Charlotte Tilbury Flawless Filter Set met Mac MSF in Medium Golden, Estee Lauder Double Wear 24h Concealer

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen