0

Make-up evenals charme blog Monday Poll, Vol. 637

August 3, 2022

Notitie voor jezelf

Dus … Wat is de maandag-poll?

Uitstekende vraag! Het is niet, in tegenstelling tot zijn naam, een echte peiling, zoals met bit Clicky-knoppen. Het is slechts een vermelding van vijf veel min of meer willekeurige zorgen die ik elke maandagochtend op deze blog heb gepubliceerd voor de vroegere kwadrillionjaren (sinds 2007). Ik vind het leuk om je antwoorden te lezen, evenals het helpt me mijn week tot een geweldige start te krijgen. ?

1. Frosted Flakes of Rice Krispies?

Oh, eenvoudig. Frosted Flakes, alsjeblieft! Evenals het niet zo goed is, ik hou van de mijne met een 50/50 mix van 2% en havermelk.

2. Je favoriete tas op dit moment?

Mijn Black Timbuk2-rugzak schommelt mijn wereld! Het is zo goed om mijn handen totaal vrij te hebben, je weet het, om 1,587 keer hand te ontspannen wanneer ik ook naar buiten ben.

ADVERTENTIE

3. Zou je liever een Big-Ol ‘Agonizing Pimple op je kont hebben, of je rug?

Hmm, uitstekende vraag … niet de allerbeste ochtendconvo, maar ik heb allebei meegemaakt en zou ze allebei als ‘behoorlijk ellendig’ definiëren. Wees dat, zoals het kan, ik kan voorstellen dat het buit-puistje een beetje minder van de tijd frustrerend is. Ik vermoed? Toegegeven, zou ik het meest waarschijnlijk de buit-puistje voelen elke keer dat ik zat (UGH), maar het zou in ieder geval eenvoudig te bereiken zijn. ?

4. Hebt u (of doe u nu) ooit SOAP Operas / Telenovelas?

Heck ja, vriendin! Ik was op alle gekke verhaallijnen in de dagen van ons leven terug in de jaren ’90 (onthoud toen Marlena bezeten was door de Duivel ??).

5. Hoe is je geestelijke gezondheid en wellness tegenwoordig?

Eh … het is net zo goed opgetreden, om eerlijk te zijn. Ik probeer altijd de zonnige kant van de dingen te zien, maar ik voel me de laatste tijd, vooral wanneer ik zie dat Connor iets lijkt als verlangend naar groepen kinderen, terwijl we in een park of het zwembad zijn, of toen we gingen camping. Ze is eenzaam. Geen broers en zussen, neven of jongeren in de buurt, evenals zelfs als er waren, is er het virus om mee te maken. Coco heeft ook niet het vocabulaire om haar gevoelens volledig volledig te onthullen, dus biert ze gewoon in tranen uit voor het slapen gaan of terwijl we in de auto zijn.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

En ik voelde me ook eenzaam. Ik mis vooral de bit-interacties die ik heb gebruikt om de hele dag met mensen te hebben. Coven heeft zo talrijke elementaire delen van het leven veranderd.

6. Hoe laat is u het meest / minst productief?

Meest productief in de ochtend, evenals minst productief na 4:00 uur, maar ik kan meestal mijn methode met de middag inzinkt als ik wat thee in mijn systeem heb.

7. Houd u nog steeds contact met uw hoge instelling Promdatum?

Nee! Hij was een goede vriend, evenals een goede man, evenals we eindigden naar exact hetzelfde college, maar we liepen elkaar zelden mee en blijf niet in contact.

8. Begrijpt iemand echt wat ze doen?

Hell nee, meisje. We zijn allemaal gewoon improviserend en het maken langs de weg. Niemand heeft een soort concept wat ze doen!

9. Gebruikt u momenteel elk type make-up, evenals als u bent, whatcha draagt?

Ik ben grimy en zweterig, omdat ik net een kerntraining van miljoen minuten heb voltooid (nou ja, nog 40 minuten … maar het voelde als een eeuwigheid), dus nee, maar ik ben van plan Mac Melba later te dragen Dus ik zou hoogstwaarschijnlijk worden beloond met een ticker tape parade, hahaha! ?

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

ADVERTENTIE

P.s. Hier zijn de zorgen om te kopiëren / plakken met uw antwoorden in een opmerking. Spreek binnenkort met ya.

1. Frosted Flakes of Rice Krispies?
2. Je favoriete tas op dit moment?
3. Zou je liever een Big-Ol ‘Monster Pimple op je kont hebben, of je rug?
4. Hebt u (of doe u nu) ooit SOAP Operas / Telenovelas?
5. Hoe is je geestelijke gezondheid en wellness tegenwoordig?
6. Hoe laat is u het meest / minst productief?
7. Houd u nog steeds contact met uw hoge instelling Promdatum?
8. Begrijpt iemand echt wat ze doen?
9. Gebruikt u momenteel elk type make-up, evenals als u bent, whatcha draagt?

P.p.s. heb een fantastische dag! Je bent het waardig! Trakteer uzelf op iets goeds deze week, evenals hangen daar! Je kunt het! ?