0

Paul & Joe Beauté Loot

July 18, 2022

Ik probeer met publicerende titels te bedenken die het woord “Haul” niet opnemen … het wordt een beetje repetitief. Echter repetitief duidt echter niet per se saai, toch? Vandaag breng ik je wat Paul & Joe Beauté-buit:

Dit werd aangespoord door een geschenk dat ik van mijn buddy kreeg met Kerstmis:

Le Bal Masque in 001 Oh! Carnaval!
Na ontvangst van dit heden was ik gedwongen om naar de dichtstbijzijnde kopers-medicatie Mart (SDM) te gaan die de Paul & Joe-lijn draagt, evenals bij het leggen van ogen op de glorie van hun display, verloren mijn geest, een beetje verdiept, Alleen het wakker wordend als ontdek zelf mijn credit scorekaart op de kassier. Het was de schuld van mijn vriend!

Laten we eerst een beter kijken naar wat zit in de Le Bal Masque Set:

De kit bevat:
• Verhoogde behandelingsbalsem
• Oogkleur (x5-vellen)
• Romige wangkleur L001
• Waterdichte oogvoering 01
• Zakje
Is het niet kostbaar!? Ik wil bijna niet die oogschaduwbladen gebruiken. Bijna.

Dit is wat ik voor mezelf heb gekocht:

Paul & Joe Natural Lipstick in # 207 Grapevine ($ 20 + $ 8 voor hervulbare zaak)

Nagellak in (L tot R): Figue 04, Kakigori 07, Koala Beer 12 – $ 16 per stuk
Om deze 3 keuzes te verfijnen, verwees ik uitgebreid naar deze verbazingwekkend uitgebreide publicatie van ImabeautyGeek (wat zou ik doen zonder haar blog? Bespaar geld? Ha!).

Oogkleurenborstel S – $ 21
Het is ongelooflijk zacht en een fantastische vorm voor mengen. Verrassend genoeg eindigde ik niet met een soort oogschaduwen, wat ongebruikelijk is voor mij. Ik dacht echter dat ik zo veel tinten heb om te proberen uit die oogschaduwbladen in de Le Bal Masque-set, ik zal ze een werveling geven om te zien of ik ze leuk vind om de full-size pannen te krijgen.

Twee geweldige dingen om op te merken over deze hulde (terzijde de charmante producten zelf) is dat 1) Ik heb een $ 50 SDM-cadeaubon gebruikt, evenals 2) Ik kreeg een gekke hoeveelheid bonus optimale punten voor kosten veel meer dan $ 75 op Paul & Joe-producten, dus dat is er.

Heb je Paul & Joe geprobeerd? Ik geloof dat dit mijn nieuwe Anna Sui is! (Ik vind je nog steeds, anna, ik hou van net als Paul & Joe – er is ruimte in mijn hart voor de allor drie? – van jou).

Deel dit:
Delen

Klik om dit te e-mailen naar een buddy (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Wat ik kreeg voor het leuke van Kerstmis 2015It om evenals te krijgen voor giften voor Kerstmis! Terwijl ik tijdens Blogmas besprak, zijn we behoorlijk low-key voor Kerstmis die eveneens van toepassing is op geschenken. Ik gaf mijn munten van de munt, een kookboek, een top van wortels (geen sokken!;)), Een houten gebruiksvoorwerp uit William Sonoma, en …
28 december 2015in “Beauty”

AULUARY 2017 – Make-up, evenals Skincarewhen Ik kijk naar alles zo, ik geloof dat ik een beetje weggegaan met make-up sleeping … maar toen je hier een beetje bit oppakt, wat lijkt het niet Alsof het zo veel is! 😉 Ik was niet in staat om op de werkelijke boksdag te gaan …
25 januari 2017in “Beauty”

Anna Sui Holiday Sweets Gift Set in 02 Sugary SweetThis was onderdeel van de Holiday 2014 Beperkte editie-release – ik ben slechts 2 jaar ook laat! Eigenlijk ontdekte ik dit eerder dit jaar bij winnaars, dus het was niet alsof ik hier 2 jaar op zou zitten! (Maar het is begrepen om te gebeuren …;))) De Anna Sui 2014 …
14 december 2016in “Beauty”