0

Nagels van de week, Smith & Cult en Cult Bittere Boeddhist | Je gedachten over Lash Serum?

June 15, 2022

Smith & Cult Bitter Buddhist
Hallo jongens! Dit is een og fave tint die ik al jaren leuk heb gehad, Smith & Cult Bitter Buddhist. Het is een bleke lente-milieuvriendelijk met grijze ondertonen, evenals een leuke afgewisseld voor de typische pastelmint-eco-friendlies die zo vaak in de lente verschijnen.

Ik vind het leuk omdat het een van die kleuren is die er volledig anders uitzien, afhankelijk van het licht. Soms is het groener, andere keren is het meer blauw!

ADVERTENTIE

Ik sloeg onlangs rond de Smith & Cult-website, evenals opgemerkt, er is een vergelijkbare tint met een andere naam – Bittere Kasjmier Daydream. Als je van complexe bleke greens houdt, is dit absoluut een om te overwegen.

Je gedachten over Lash Serum?

Waarom ja, heb ik een grote wimpers aan deze pony toegevoegd.
Ik heb geprobeerd erachter te komen waarom elke mascara die ik in de afgelopen paar maanden heb gebruikt, zowel slecht teleurstellend is, evenals ik geloof dat ik de reden heb ontdekt. Na jaren van het gebruik van het wash-serum om mijn pony tegen te halen, stop ik de laatste herfst. Er was echt geen rijm of reden voor de beslissing; Ik was vooral net zo moe om in gedachten te houden om het voor het bed te zetten! Dagen veranderd in weken, dan weken in maanden, dan weet het volgende dat je me kent, elke mascara bumpt me.

Ik geloof dat mijn wimpers langzaam zijn teruggekeerd naar hun natuurlijke staat, die in het Grand Plan of Things is, is geen enorme deal. Maar stil.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Aan de ene kant is het een minder ding voor mij om in mijn routine (ja) op te treden, maar aan de andere kant, mijn hella fundamentele wimpers zijn terug. LOL.

ADVERTENTIE

Wat zijn je gedachten over Lash Serums? Gebruik je ze? Gebruik ze niet? Als je ze in het verleden hebt gebruikt, maar wat kwam op je wimpers? Ik zou je verhaal graag horen.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen