0

EYEKO COCOA EDIT: een langdurige vloeibare voering verpakt met pigment!

June 15, 2022

Ik veronderstelling dat ik niet de enige persoon die de Cocoa van Oosko gelooft bewerken Vloeistofliner ($ 22) is alles wat het wordt aangeboden in alle typische achtervolging (inclusief Ulta, waar ik mezelf net heb toegevoegd aan een lijst met weergave ). BAH! Toch, dus. SUPER. GOED.

Het is een rijke, intense, donkere chocoladebruin met een glanzend oppervlak en een langdurige formule die gewoon blijft gaan. Ik kan alles dag dragen, evenals het zal niet overdragen in mijn vouw of smudge langs mijn onderste wimperlijn, maar als het tijd is om mijn make-up ‘s nachts uit te schakelen, glijdt het snel weg met een op olie gebaseerde reiniger.

ADVERTENTIE

De dunne viltsuggestie is lang voldoende voor mij om snel een ononderbroken lijn van binnen naar de buitenste hoek te trekken, evenals sinds het flexibel van de tip, kan ik de uiteinden van mijn regels met extreem beetje drama oplopen. Als ik klaar ben, is mijn voering knapperig en scherp met een glanzende afwerking.

Het is zoveel beter in vergelijking met de kliniek eenvoudige penvoering in bruin. Ik kocht het een tijdje terug in het geloof dat het net als het leven veranderde als de zwarte eenvoudige penvoering, maar de bruine versie is niet bijna net zo gepigmenteerd als de zwarte, evenals het ontbreekt.

Hopelijk zal Ulta binnenkort cocoa-bewerking worden, evenals wanneer ze dat doen, ik koop er twee!

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

P.s. Over het gesproken over dingen om in de herfst in te houden, neemt u om u te handelen Joe’s en koopt een pakket of twee van deze rozemarijncroissant-croutons, evenals het dan ook bedankt voor mij.