0

Facial nevels

June 11, 2022

Doorgaan met het onderwerp “stralingshuid” van deze week, hebben we vandaag over water. Om een ​​stralende huid te bereiken, is het belangrijk om de huid binnen te houden, zowel binnen als uit – evenals de eenvoudigste methode, is natuurlijk water.

Ja, nog een referentie van zoöker.

Ja, drinkwater is geweldig voor voorgerechten – maar verder dan het drinken van 8 glazen water Blah Blah Blah, water in het type gezichtszorg kan worden gebruikt op je huid vóór, tijdens zowel de skincare als make-up:
• Vóór: Ik spuit een hydraterende mist op mijn huid vlak voordat ik mijn hyaluronzuurserum aanbreng om ervoor te zorgen dat het hyaluronzuur natheid heeft om aan te binden.
• Gedurende: ik zal in sommige gevallen water op mijn stichtingsborstel spuiten om mijn stichting veel meer te maken. Als u een spons van een charme blendertype gebruikt, gebruik ik water om de spons te laten weken om de applicatie onberispelijk te maken.
• Na: Ik spuit een instellingspray om de poederachtige uiterlijk van afwerkingspoeder te verlagen, evenals in sommige gevallen ook in de dag dat ik mijn deal met een spray mist om mijn make-up te revitaliseren

Hier zijn 3 sprays die ik routinematig benut om te helpen bij het houden van mijn huid gehydrateerd en soepel uitziende:

Hykin hydraterende mist toner – $ 9 voor 125 ml (rexall, gezondheids- en wellness-voedselwinkels)
Een van mijn favoriete vernevelingstoners. Het bevat kamille en rozenwater dat de huid kalmeert en het voorbereidt op de toepassing van een hydraterend serum. Ik ben alleen begonnen met dit extra pre-serum stap ongeveer een jaar terug, evenals zeker gemerkt dat mijn serums er veel beter mee werken; Omdat al mijn serums hyaluronzuur bevatten, die vocht vereist om aan te kopen om de effectiviteit ervan te maximaliseren. Mijn huid ziet er veel meer mollig en blijft de hele dag door gehydrateerd.

Creations Garden PH Water Spray – $ 10 voor 177 ml (rexall)
Ik vind het leuk om dit te gebruiken om op mijn foundation / bufferborstels te spuiten als ik een zwaardere stichting toepast die ik wil uit. Het kan eveneens een hydraterende mist bieden bovenop poederstichting om de huid bedooide te verlaten in plaats van plat / poederachtig. U kunt hiervoor elk type van de Avene / Vichy / Evian ingeblikt water vervangen – ze zijn een vergelijkbaar concept.

Rodiale Dragon’s Blood Hyaluronic Tonic – $ 42 voor 100ml (Murale, Kies Consumenten Medicatie Mart Charm Boutique, Online)
Ouch, de kosten hiervan is schandalig. Ik suggereer dit niet alleen voor die waarheid alleen. Natuurlijk is het een goede gezichtsmist, maar geen van de ingrediënten (Rosewater, glycerine, niacinamide, hyaluronzuur) in dit rechtvaardigt de kostenlaap. Om belediging aan letsel toe te voegen, is het spuitmond op de originele fles totale afval (ook, de fles is een zwaar glas), dus ik moest het decanteren in een veel betere spuitfles. Ongeacht, het idee van deze spray is dat het kan worden gebruikt als een mist om make-up te revitaliseren, of om een ​​poederachtige blik van de fundering weg te nemen. Het doet de taak prima, evenals het ruikt vrij goed (citrus) en voelt zich verfrissend. Nadat ik met deze ben voltooid, zal ik waarschijnlijk de Body Shop Vitamine E omkeren met Mist ($ 18 voor 100ml) of Clinique Wetness Surge-deal met spray Thirsty Skin Relief ($ 27 voor 125 ml).

Gebruikt u facial nevels?

Deel dit:
Delen

Klik om dit te e-mailen naar een buddy (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Prullenbak Stash: juni 2015 Het einde van juni markeert het officiële middenpunt van het jaar! Ik heb me altijd afgevraagd waarom het “Kerstmis in juli” is wanneer het echt logischer is om in juni te zijn! : Idee: het was bijzonder bevredigend om deze maand een paar van deze producten op te sloot omdat velen van hen zou gebruiken voor een lange …
2 juli 2015in “Beauty”

Grading Skincare Routines – Deel 2it was onvermijdelijk dat nadat ik de skincare-routine-inzending van mijn vrienden had gepubliceerd dat mijn andere buddy’s eveneens hun routines hebben beoordeeld. Ik had ook een bezoeker gevraagd me in de opmerkingen om haar huidverzorging te evalueren – wat erg vertrouwt op haar! Hieronder staan ​​hun zelfgerapporteerde …
11 mei 2015in “Beauty”

Brainiax Collab: Top 5 Herfst Skincaretoday’s Publish is een partnerschap met 2 prachtige Canadese kuikens! Feline van MylipstickAddictie en Jodi van een Brash-houding! Cat heeft ons de bijnaam de “Brainiax” genoemd. : P We zijn allemaal op de hoogte van onze top 5 skincare nu we in de overgangsweerwaarde van de herfst / herfst / herfst zijn. Voor mij is het nog steeds mild genoeg dat ik …
2 november 2015in “Beauty”