0

Stash Dash: 5 november – 12

March 14, 2022

Vorige week was nogal leeg, om het zachtjes te vermelden. Ik ben zo blij dat het voorbij is.

Hier zijn de artikelen die omhoog gingen, in de situatie die je zo goed was dat je jezelf in een stupor zou drinken:

PP12: Bourjois Java Rice Loose Powder

Dit charmante ruikende losse poeder voegt een grote helderheid toe aan mijn in de ogen.

Burberry nagellak nr. 200 stalen grijs

Het is een stunner in de fles, maar niet zozeer op mijn nagels!

Nuworld Botanicals Aromatherapy Personals

Mijn allereerste foré in aromatherapie-oliën om te helpen met gezondheids- en wellness-zorgen.

Schtuff:

• Dit is geen politieke blog, maar heilige crap, Amerika! Wat heb je gedaan?!! Het is niet alleen Trump, het is wie hij heeft omringt met, inclusief zijn angstaanjagende religieuze moer VP-Elect Pence. Ik ben veel bezorgd over de rechten van vrouwen, gezondheidszorg, atmosfeerbescherming, minderheid en LGBT-rechten.

Bron.
Ik weet dat ik niet eens Amerikaans ben, maar we zijn eigenlijk gehecht. Op woensdag, de dag na de verkiezing, kat, hippylip, evenals mezelf opgenomen een episode voor de podcast, om onze gedachten over het resultaat te bespreken (met een beetje appel die erin wordt gegooid). Het gaat de volgende donderdag omhoog, evenals ik zal hier veel meer van mijn gedachten delen, dus kijk daarvoor uit.

• Ik ben een beetje van mijn bloggen Mojo verloren, dus ik zal mijn output voor de komende weken minimaliseren.

• Ik heb mijn haar eindelijk gesneden! Alle van de 2 inch! Het is nog lang voldoende om mijn BH-band aan de achterkant aan te raken.

Eigenlijk kun je het verschil niet eens vertellen.

Hoe heb je het gehad met vorige week?

Deel dit:
Delen

Klik om dit te e-mailen naar een buddy (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)

Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Nuworld Botanicals Aromatherapy Personals Wat maakt een verschil op een dag. Ik heb een beschikking gesteld om gisteren blogs op te leggen – ik kon gewoon geen authentieke rente opbrengen na de Amerikaanse verkiezingsresultaten. Maar ik bedoel, de allerbeste methode om langs de schok te gaan, is om de typische activiteit te hervatten. Vandaag toon ik een paar handige pocket-sized aromatherapie-remedies …
10 november 2016in “Beauty”

PP12: Bourjois Java Rice Loose PowderToday Ik toon een product dat al jaren stof in mijn make-up laden verzamelt: de Bourjois Java Rice losse poeder: ik heb de mijne in 2013, in een jubileumset die ook veel producten bevatte Zoals het is opgegeven dat het beperkte editie was: ik veronderstelling dit product geverifieerd om …
7 november 2016in “Beauty”

Nuworld Botanicals Koudgeperste Organische Zee Dupthorn & Jojoba Oilin Eind augustus, ik kreeg een paar producten van Nuworld Botanicals om te proberen: ik heb de bepaalde producten niet gekozen – ik heb een paar van mijn likes uitgelegd en niet meer met mijn huidtype Evenals zorgen – evenals het net zo veel als Nuworld Botanicals om me te verrassen! : D vandaag …
14 oktober 2016 is “Beauty”